REAKCIJA

AKO TI NEDOSTAJE PARTIZAN, VRATI SE TAMO! Lesor RAZBESNEO navijače Panatinaikosa - evo šta mu sve pišu!

Autor Nemanja Stanojčić

Matijas Lesor pružio je podršku Partzanu pred derbi, a to se nije svidelo navijačima Panatinaikosa.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Matijas Lesor jedan je od miljenika navijača Partizana. Ostavio je veliki trag u timu iz Humske i ušao je u srca fanova. Nedostaje i nekadašnjim saigračima, što se videlo u prethodnom periodu. Prvo ga je Kevin Panter zvao na otvaranju klupske prodavnice, a onda je isto učinio i Aleksa Avramović na terenu posle derbija.

Pred evroligaški okršaj sa Crvenom zvezdom Lesor je na društvenim mrežama pružio podšku bivšem klubu. To se nije dopalo navijačima njegovog novog tima, Panatinaikosa. Oni su mu pisali zbog toga. "Ako ti toliko nedostaje Partizan, vrati se! Panatinaikos je najveći klub u Evropi i blagosloven si što si ovde. Prestani sa ovim i igraj košarku", napisao mu je jedan navijač.

Na to se nadovezao drugi. "Moraš da poštuješ dres koji nosiš. Ako ti se ne igra za ovaj tim, slobodno idi. Ne trebaju nam igrači koji ne poštuju klub. Ako nisi shvatio da igrać za jedan od najboljih evropskih timova, onda idi".

A, jedan komentar na kraju izazvao je reakciju i pristalica Partizana. "Brate, igraš za Panatinaikos. Ako ti se ne sviđa, odrekni se ugovora i vrati se u mali klub iz Srbije." To je naljutilo navijače srpskog tima koji su mu pisali. "Partizan je mali klub, Željko je legenda. O kakvoj ljubavi pričate? Pa izdao vas je za pare, da bi došao ovde, ne razumem o kakvoj ljubavi govorite", usledio je odgovor grčkog navijača i na to.

BONUS VIDEO: