Košarka

SA 36 GODINA, DO KRANJIH GRANICA! Nedović se javno obratio Teodosiću, a i Luka Dončić se oglasio (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Veče važne pobede Crvene zvezde i maestralne partije Miloša Teodosića.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Miloš Teodosić odigrao je na svom nivou u pobedi Crvene zvezde Meridianbet protiv Bajerna u Štark areni. On je na svaki način predvodio ekipu, silno motivisan i odlučan da ne dozvoli još jedan poraz crveno-belih u Evroligi. Ubacio je ukupno 16 poena, uključujući i jako bitnu trojku u završnici, uz 11 asistencija, uključujući i onu ka Jagu Dos Santosu, za trojku za pobedu 20 sekundi pre kraja.

Saša Dončić, otac NBA superstara Luke Dončića bio je u Štark areni i video je kako Teo predvodi ekipu do drugog evroligaškog trijumfa. On je rekao da i njegov sin prati svaki Zvezdin meč, a Luka je to dokazao iste večeri, jer je na svom Instagram nalogu podelio rezultat iz Beograda uz sliku Miloša Teodosića.

O Teu je pričao i njegov saigrač Nemanja Nedović, koji nije igrao u prethodnim mečevima zbog povrede zadnje lože. On je odao priznanje Teu "okačivši" na Instagram njegovu fotografiju, uz poruku: "Sa 36 godina do krajnjih granica! Hvala zvezdaši!".

Izvor: Instagram/lukadoncic

Svi su videli koliko je Teodosiću stalo da pobedi i koliki je trud zbog toga uložio na obe strane terena. Za razliku od prethodnih utakmica, ovog puta to je donelo crveno-belima važnu pobedu, u meču u kojem su morali da pobede da bi izbegli nastavak crnog niza koji je trajao skoro mesec dana.

Sa mnogo više vere u sebe i optinizma, Zvezda će se sada spremati za nedelju i za "jadranski" derbi protiv Budućnosti u Štark areni, a potom će u petak gostovati Barseloni u 7. kolu Evrolige.

BONUS VIDEO: