Košarka

NEJPIR BRUTALNO NAPAO MESINU - "PRESTANI DA LAŽEŠ!" Ništa od odlaska, Amerikanac ostaje u Zvezdi!

Autor Dušan Ninković

Američki košarkaš Šabaz Nejpir nema nameru da se vraća u Olimpiju.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda nije počela novu sezonu na sjajan način, a američki plejmejker Šabaz Nejpir uklopio se u loše partije. Za mnogobrojne navijače crveno-beli upravo je iskusni organizator igre glavni krivac što tim ne izgleda spektakularno u novoj sezoni, a na to su se nadovezali i komentari iz Milana. Prvo izjava predsednika Olimpije o plati, zatim i Etore Mesina koji je šokirao evropsku javnost informacijom da Nejpir želi nazad u Italiju!

Nismo dugo čekali na odgovor plejmejkera Crvene zvezde! Šabaz Nejpir je burno odreagovao na društvenim mrežama i odmah je napao čuvenog italijanskog trenera! Po rečima Amerikanca, Mesina je slagao da Nejpir želi nazad u Olimpiju, a tu priču pokrenuo je samo zato što je njegova ekipa loše počela sezonu!

"Ok, shvatio sam. Tvoj tim nije počeo sezonu onako kako je želeo, a nisam ni ja, ali prekinite da me koristite kao izgovor! Borim se sa svojim problemima koje imam kao igrač u ovom trenutku, ali sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi i njima ću biti sve bolji. Dva saopštenja o igraču koji više nije deo vašeg tima... Samo pustite. Prestani da lažeš svoje navijače i popravi situaciju", napisao je Šabaz Nejpir i tako stavio tačku na spekulacije o povratku u Olimpiju iz Milana.

Podsećamo, Šabaz Nejpir je prethodne sezone stigao u Milano i pomogao timu da preokrene čitavu sezonu, ali u dresu Crvene zvezde nije uspeo da ponovi takve mečeve. Istina, još je rana faza sezone, a u nekoliko izjava je obećao navijačima da će biti sve bolji kako sezona bude odmicala!

BONUS VIDEO: