Košarka

BAJERN JEDNIM POTEZOM ODUŠEVIO SVE U PARTIZANU! Objava na zvaničnom sajtu i "milion" poruka na društvenim mrežama

Autor Nemanja Stanojčić

Bajern je na svom zvaničnom sajtu na srpskom jeziku najavio meč sa Partizanom.

Izvor: Profimedia/BASKETBALL-PK

Bajern dočekuje Partizan u Minhenu u sredu (20.30 časova). Dan uoči duela u nemački klub napravio je potez koji je oduševio sve navijače crno-belih koji su im pisali i zahvaljivali se na tome. Na svom zvaničnom sajtu napravio je najavu na srpskom jeziku. Želeo je da na taj način obavesti sve koji dolaze o informacijama koje su važne za predstojeći meč. 

"Utakmica se igra u rasprodatoj dvorani od 6.500 navijača. Preporučuje se rani dolazak. Dan kasnije idemo u Litvaniju na meč sa Žalgirisom. Stručni štab će tek pre meča saznati da li će Isak Bonga i Andreas Obst moći da igraju, jer su se oni povredili na meču protiv Bona. Kapiten Vladimir Lučić će se naredne nedelje postepeno priključiti timskim treninzima", navodi se na sajtu.

Preveli su na srpski i izjavu trenera Pabla Lasa. "Znali smo da će novembar biti težak mesec, sa mnogo gostujući hutakmica i dva puta sa navijačima iz Beograda koji unose puno atmosfere u halu, ali je za nas velika prednost što imamo poznato okruženje. Nadam se većoj konstantnosti i više dobrih minuta. Ako bolje budemo skakali ispod dva koša i manje gubili lopte, to bi nam pomoglo protiv Partizana koji je agresivan tim. Za naš proces je važno da samopouzdanje stičemo kroz pobede", rekao je Laso. Iz kluba su dodali i da se "ponovo susreću sa Ognjenom Jaramazom koji se letos vratio u matični klub".

BONUS VIDEO: