Košarka

PARTIZAN IGRAO, A ŠVAJNŠTAJGER POKAZIVAO NA SAT! Ovo se nije videlo u TV prenosu - mnogima je zasmetalo!

Autor Mladen Šolak

Nemac navija za Partizan i očigledno odlično zna košarku!

Izvor: kolbert-press/Ulrich Gamel / Action Press / Profimedia

Partizan je ove nedelje gostovao Bajernu u Evroligi, a među gledaocima u prvom redu sedeo je nekadašnji fudbaler Bastijan Švajnštajger, u društvu brata Ane Ivanović, nekadašnje srpske teniserke i svoje supruge.

Nemački "Bild" objavio je interesantan detalj sa utakmice, da je Švajnštajger 3,7 sekunde pre poluvremena pokazivao gledaocima oko sebe da sednu i da ne kreću u VIP sobu dok ne bude kraj, jer je tih nekoliko sekundi dovoljno vremena u košarci. Nekad slavni fudbaler Bajerna i Mančester junajteda i tim gestom je pokazao da je veoma dobro naučio košarku navijajući za Bajern i za Partizan, na čijim je utakmicama redovan kada je u Beogradu. I njemu je, kao i mnogima koji su gledali na TV-u, zasmetalo to što navijači odlaze sa svojih mesta i pre pauze, kao i da se ne vraćaju na svoje mesto kada utakmica ponovo krene u trećoj četvrtini.

Švajnštajger na Partizanove utakmice dolazi ili samo sa bratom Ane Ivanović ili "porodično" sa ocem teniserke. Navijači crno-belih navikli su već da je Nemac neretko u prvim redovima i očigledno je postao veliki ljubitelj košarke, koji je postepeno i veoma dobro naučio.

Švajnštajger (39) je u braku sa Anom još od 12. jula 2016, kada su se venčali u Veneciji. Imaju dvojicu sinova, koje su dobili 2018. i 2019. godine, a u proleće ove godine teniserka i ambasadorka UNICEF-a rodila je i trećeg dečaka.

BONUS VIDEO: