Košarka

LESOR SA KOŠARKAŠIMA PARTIZANA SLAVIO ROĐENDAN SINA U BEOGRADU! Pojavio se snimak - pucalo je od emocija (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Matijas Lesor zajedno je sa košarkašima Partizana proslavio rođendan svog sina Matsona.

Izvor: BC Partizan TV/screenshot

Matijas Lesor došao je u Beograd kako bi igrao protiv Partizana u Evroligi, ali je pre toga imao emotivan susret sa svima. U jednom tržnom centru proslavio je drugi rođendan svog sina Matsona i to zajedno sa nekadašnjim saigračima iz redova crno-belih. Na snimcima i fotografijama vidi se koliko je sve pucalo od emocija. Pojavili su se Aleksa Avramović, Alen Smailagić, Tristan Vukčević, Džejms Naneli, Kevin Panter, Zek Ledej, Danilo Anđušić...

Lesor je posle toga stao i pred kamere Partizanove televizije i pričao je o svemu tome. "Lepo je biti ovde. Video sam bivše saigrače, srećan sam zbog toga. Ludo je što sam ovde, što slavimo rođendan sa ljudima koje zovem porodicom. Lepo je videti se sa njima, jedva sam čekao. Često se čujemo i razgovaramo telefonom, sada smo se videli", počeo je Lesor.

U četvrtak uveče (20.45) igraće protiv bivšeg kluba u zelenom dresu. "Biće emotivno na terenu sigurno. Emocije su pomešane, još razmišljam kako da pristupim meču, da probam na to da gledam kao na običan meč, iako znam da neće biti tako. Imam posebna osećanja prema klubu. Naravno, moj cilj je da pobedim sa svojim timom, probaću u tome da uspem."

On je jedan od miljenika navijača i imao je poruku za njih. "Nisam zaboravio srpski, hoću da se zahvalim svima koji su se pojavili i ulepšali rođendan mog sina, nisam očekivao da će ih biti ovoliko, pokazuju mi ljubav i potvrđuju da je Partizan moja porodica", poručio je Lesor. Slikao se sa fanovima, a posle pevanja rođendanske pesme njegov sin je sa podignutom rukom i stegnutom pesnicom pratio ritam navijačkih pesama crno-belih.

Matijas Lesor rođendan sina
Izvor: YouTube/BC Partizan TV

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: