Burno!

SALE ĐORĐEVIĆ: "KO? NE GURAJTE NOS TAMO!" Biće burno u Evroligi - isprozivan Majk Džejms!

Autor Dušan Ninković

Komentar Aleksandra Đorđevića o Etoreu Mesini mogao bi da izazove reakciju Majka Džejmsa.

Izvor: MN Press

Pre samo nekoliko nedelja imali smo sapunicu u Evroligi zbog intervjua koji je dao Etore Mesina, a na koji su reagovali Šabaz Nejpir i Majk Džejms. Sve se smirilo veoma brzo, ali bi Aleksandar Đorđević mogao da "podgreje" situaciju, odnosno izazove novu reakciju najboljeg košarkaša Monaka.

Gostujući u podkastu sajta "Eurohoops" proslavljeni košarkaš, trener i nekadašnji selektor Srbije Sale Đorđević "pecnuo" je Džejmsa koji često voli da gura nos tamo gde mu nije mesto. Đorđević je stao u zaštitu Etorea Mesine, koji trpi kritike jer Olimpija iz Milana ove sezone ne beleži dobre rezultate.

"Etore Mesina je jedan od trenera koji trpe najviše kritika ove sezone od medija, čak i od igrača... Majk Džejms, na primer", počeo je priču jedan od novinara, a onda se Aleksandar Đorđević ubacio. "Ko?", upitao je proslavljeni srpski košarkaš i trener. Kada su mu novinari ponovili o kome pričaju, Saša je bio revoltiran! "Majk Džejms ne igra za njega. Molim vas, igrači, budite pametni. Zadržite za sebe mišljenje. Pričamo o Mesini, jednom od najboljih trenera svih vremena. On će pronaći način da podigne Olimpiju, ja sam 100 odsto siguran. Ne volim kada igrači ostalih timova guraju nos u tuđ posao. To se ne radi, ne funkcioniše to tako."

Podsećamo, Majk Džejms je komentarisao postupke Etorea Mesine nakon što je iskusni košarkaški stručnjak ušao u sukob u Šabazom Nejpirom. Nakon što je u javnost dospela jedna od njegovih šokantnih izjava oglasio se košarkaš Crvene zvezde, a Mesina je kasnije pokušao da demantuje da je izgovorio ono što mu je pripisano. Tom prilikom je Džejms hteo da pokaže svoj stav, kao i uvek kada je neko zanimljivo dešavanje u košarkaškom svetu. 

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: