Oštar!

HAOS U EVROLIGI - PREDSEDNIK KLUBA NAPAO HRVATA! Bunio se zbog Partizana, sad se opet javio!

Autor Dušan Ninković

Prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos napao Sretena Radovića zbog čak 17 mečeva svog tima!

Izvor: MN Press

Nastavljaju se pritužbe na suđenje u Evroligi - nakon što su igrači Monaka rešili da dignu glas zbog sudijskog kriterijuma na meču protiv Partizana, a nekadašnji košarkaš crno-belih Miško Marić istakao da su arbitri bili katastrofalni, ponovo se oglasio čovek od kojeg su to svi očekivali. Prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos javio se na Instagramu, gde je direktno napao hrvatskog sudiju Sretena Radovića!

Samo pet dana nakon što se žalio na suđenje protiv Partizana, Janakopulos je ponovo podigao glas, ovog puta zbog meča koji je PAO igrao protiv Efesa. Poraženi su i na tom susretu, protiv ekipe koja se jedva sastavila za meč, ali to nije sprečilo Janakopulosa da se žali!

"Panatinaikos je izgubio 16 od poslednjih 17 mečeva kada je sudio Sreten Radović", napisao je Janakopulos i dodao: "Igrači i treneri se bude." Ta poruka verovatno se nadovezuje na komentare koje su posle meča u Beogradskoj areni imali košarkaši Monaka, ali nije bila jedina koju je Dimitris poslao.

Janakopulos je na profil okačio i detalj iz finiša utakmice, kada je Džerijan Grent faulirao Šejna Larkina na šutu za tri poena. Iskusni bek Anadolu Efesa pogodio je sva tri slobodna bacanja i doneo je svom timu dva poena prednosti (70:68), od čega grčki tim nije uspeo da se oporavi. "Taj faul odlučio je utakmicu", napisao je Janakopulos o utakmici u kojoj njegov tim više nije postizao poene.

Iako je tokom leta u Atini napravljen drim-tim na čelu sa Erginom Atamanom, PAO za sada ne liči na ono što se očekivali. Naredni meč igraće protiv Real Madrida, a na svom terenu će protiv favorita pokušati da uđu u plus, jer za sada imaju šest pobeda i šest poraza u Evroligi. Ovako izgleda tabela nakon nepotpunog 13. kola:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: