Otkud to?!

ANĐUŠIĆ ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE, PISALA MU EVROLIGA: Oglasili se zbog tvita, i oni misle isto!

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš donio neočekivanu podršku pravo od Evrolige!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Polako se bližimo periodu godine u kojem evroligaški igrači mogu da pređu iz jednog u drugi klub, a to kao i svaki put izaziva mnogo pažnje košarkaške javnosti u Evropi. Ovog puta se na društvenoj mreži Tviter oglasio krilni igrač Partizana Danilo Anđušić, koji je skeptičan prema glasinama, tračevima i insajderskim informacijama, ali podršku koju je dobio nije mogao ni da zamisli - Evroliga ima isto mišljenje!  

"Od ove godine više ne verujem ni u jednu glasinu o transferima u evropskoj košarci", napisao je Danilo Anđušić na svom Tviter profilu i odmah se sa njim usaglasao Matijas Lesor. Nekadašnji centar Crvene zvezde i Partizana prokomentarisao je da je stvarno tako, a onda se Anđušiću javila i Evroliga! "Isto", napisao je zvaničan nalog elitnog takmičenja evropskih klubova.

Podsećamo, kao poslednja glasina o evroligaškim transferima, u nedelju uveče, pojavila se informacija da je Crvena zvezda u završnim pregovorima sa Bajernom iz Minhena oko prelaska američkog centra Fredija Gilespija. Košarkaš koji je ove sezone na marginama tima iz Nemačke bio bi važno pojačanje za reket srpskog tima, a po informacijama on bi veoma brzo mogao da obuče crveno-beli dres!

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: