HMMM

ŠABAZ USKORO IGRA PROTIV ZVEZDE! Poznato je gde Nejpir ide, a evo šta kaže RASPORED Evrolige!

Autor Nemanja Stanojčić

Šabaz Nejpir će, ako potpiše za Armani, igrati protiv Crvene zvezde 11. januara.

Izvor: MN Press

Šabaz Nejpir odbio je da igra protiv Real Madrida. Izašao je na zagrevanje u Areni, posle čega nije bio među 12 igrača u sastavu. Zašto? Zato što je u pregovorima sa Armanijem oko povratka u Milano i ne želi da rizikuje eventualno povredu. Italijanski klub ga želi i stvari su blizu dogovora.

Ukoliko sve prođe po planu on će se vratiti u klub za koji je igrao. Interesantno je da bi vrlo brzo mogao da igra protiv srpskog tima. Naime, prema rasporedu Evrolige Zvezda gostuje u Milanu 11. januara i meč se igra od 20.30 časova u "Mediolanum Forumu".

Trebalo bi dodati i da je Janis Sferopulos jasno stavio do znanja da za njega nema mesta u timu čak i ako pregovori kojim slučajem propadnu. "Neće se vraćati. Sam je sebe izbacio iz ekipe", poručio je šef struke crveno-belih.

Kako god da se završi saga između Nejpira i Zvezde, jasno je da stvari nisu funkcionisale od prvog momenta. Izuzev meča sa Asvelom ništa nije pokazao. Mučio se sa pronalaskom forme, nekoliko puta je bio povređen, a ne bi trebalo zaboraviti ni na izjavu trenera Armanija Etorea Mesine koji je otkrio da je "slao poruke bivšim saigračima da želi da se vrati". Kasnije je to demantovano, mada iz ove perspektive deluje bliže istini.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: