Košarka

U ZVEZDI SVE "ZNAJU", JA NEMAM ŠTA DA KAŽEM! Veliki obrt oko Šabaza Nejpira - gde zapravo odlazi? PITAJTE SFEROPULOSA

Autor Mladen Šolak

Italijanski trener se oglasio o bivšem košarkašu Zvezde.

Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda Meridianbet/MONDO/Nemanja Stanojčić

Trener Armanija Etore Mesina nije potvrdio da se Šabaz Nejpir vraća iz Crvene zvezde Meridianbet u njegov tim. "Drago mi je da je trener Sferopulos bolje informisan od mene. Nemam vest za vas", kazao je trofejni stručnjak, aludirajući na poruku Janisa Sferopulosa, trenera crveno-belih, da će Amerikanac da pređe baš u Armani.

Plejmejker koji se katastrofalno rastao sa crveno-belima i tražio da ne igra u utorak protiv Reala, u sredu je ekspresno otputovao iz Srbije, a iako se činilo izvesnim da je njegova sledeća stanica Milano, reči tamošnjeg trenera ostavljaju prostor za sumnju.

Mesina je ove jeseni otkrivao da Šabaz Nejpir šalje poruke bivšem klubu da bi voleo da se vrati, a potom je demantovao te reči. Ipak, poslednji događaji i katastrofa od Nejpirove epizode u Zvezdi ipak ostavljaju prostor da se ta saradnja zaista ponovo dogodi.

Doduše, sve ovo više neće previše zanimati ni Zvezdu, ni njene navijače, jer je sigurno da je Nejpir završio sa srpskim timom, koji je sa njim napravio bez dileme najveći promašaj na tržištu prethodnih godina. Crveno-beli uveliko pretražuju tržište za novim rešenjima na poziciji "jedan", za igračima koji će moći da pomognu.

BONUS VIDEO: