Košarka

RADONJIĆ PREUZIMA NOVI KLUB I NAPADA EVROLIGU! Predsednica došla na sastanak sa Bodirogom, pa našla trenera!

Autor Nemanja Stanojčić

Dejan Radonjić navodno bi uskoro mogao da preuzme turski klub, prenosi "Meridiansport".

Izvor: Profimedia

Dejan Radonjić uskoro bi mogao da preuzme Bahčešehir, prenosi "Meridian Sport". Crnogorski stručnjak je navodno dogovorio sve detalje u vezi preuzimanja turskog kluba pošto je bio na sastanku sa predsednicom tima Begum Jucel u Beogradu.

Ona se u srpskoj prestonici sastala sa Dejanom Bodirogom, prvim čovekom Evrolige, a izgleda da je tom prilikom razgovarala i sa Radonjićem. Klub ima velike ambicije i spominjalo se da bi mogao da se fuzioniše sa Bešiktašom i da zajedno "napadnu" specijalnu pozivnicu Evrolige, deluje da su se ti planovi promenili.

Bešiktaš sa klupe vodi Dušan Alimpijević i klub igra veoma dobro i u Evrokupu i u turskom šampionatu. Sa druge strane Bahčešehir je prvi u svojoj grupi u FIBA Evropa kupu, dok je u Turskoj na sedmom mestu sa skorom 6-7. Eventualni dolazak Radonjića dodatno bi samo potvrdio priče o ambicijama ovog tima.

Izvor: X/Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü

Očigledno je da su spremni da ulože velika finansijska sredstva i da naprave iskorak u narednoj sezoni prelaskom u takmičenja pod okriljem Evrolige. Dejan je u karijeri vodio Budućnost, Crvenu zvezdu, Bajern Minhen i Panatinaikos.

(Meridian Sport - MONDO/N.S.)

BONUS VIDEO: