Opasna!

TURSKA LEPOTICA RADI PROTIV SRPSKE KOŠARKE! Pričala sa Bodirogom - hoće Radonjića i Evroligu! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Ambiciozna predsednica Begum Jucel vodi Dejana Radonjića u Tursku, a Srbiji krade jedno mesto u Evroligi.

Izvor: Instagram/begumyucell/printscreen

Evroliga će doživeti veliku promenu - po svemu sudeći, Turci su rešili da i sa trećim klubom uđu u elitno košarkaško takmičenje u Evropi, a važan deo čitavog projekta je i lepotica Begum Jucel! Predsednica Bahčešehira nedavno se imala sastanak sa Dejanom Bodirogom, a kada se ima u vidu najavljeno fuzionisanje njenog tima sa Bešiktašom, moguće je da su pričali i o specijalnoj pozicinici koja bi u bliskoj budućnosti Srbiji ukinula jedno mesto među najboljim klubovima na kontinentu.

Uz to, Begum Jucel je bacila oko i na Dejana Radonjića! Po pojedinim informacijama, ambiciozna lepotica iz turske želi crnogorskog stručnjaka i dugogodišnjeg trenera Crvene zvezde na čelu novog tima i projekta koji bi u narednim godinama mogao da bude jedan od najinteresantnijih u Evropi. Pogledajte kako izgleda predsednica Bahčešehira:

Ekipa Bahčešehira postoji od 2017. godine, a godinu dana kasnije debitovali su u elitnom rangu turske košarke. tim je deo privatnog koledža smeštenog u Istanbulu, ali za njega ne igraju samo studenti - u trenutnom timu su pored domaćih košarkaša dvojica Amerikanaca, dvojica Francuza i jedan Kanađanin.

U sezoni 2021/22 turski tim je osvojio FIBA Evropa kup, što je praktično četvrto evropsko takmičenje po snazi. Inače, za ovu ekipu su svojevremeno nastupali bivši košarkaši Crvene zvezde, slovenački reprezentativac Jaka Blažič i svetski šampion sa Španijom Kino Kolom.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: