Podrška!

SRPSKA LEPOTICA GLEDALA EVROLIGU U ATINI! Igrala u Zvezdi, ali sad je pratila NJEGA! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Srpska odbojkašica Milica Tasić već nekoliko meseci u srećnoj vezi sa Lukom Vildozom, igračem Panatinaikosa.

Izvor: Sportklub/Printscreen

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da zabeleže drugu pobedu na gostovanju u Evroligi - zapravo je Panatinaikos ubedljivo savladao (82:65) crveno-bele u Atini, na meču koji je privukao mnogo pažnje. Između ostalog i zbog ponašanja Matijasa Lesora, ali i zbog pojavljivanje srpske lepotice Milice Tasić (24) koja je ovog puta nosila zeleni dres Panatinaikosa!

Meč u Atini gledala je Milica Tasić, dugogodišnja odbojkašica Crvene zvezde, koja je od pre nekoliko meseci velika ljubav argentinskog košarkaša Luke Vildoze. Njih dvoje su se upoznali i zavoleli u Beogradu, a atraktivan fizički izgled Milice Tasić i njeno pojavljivanje na utakmici Evrolige privukao je mnogo pažnje košarkaških fanova. Pogledajte kako zajedno izgledaju Milica i Luka:

O vezi Luke Vildoze i Milice Tasić pričalo se još dok je ona sa drugaricama dolazila na mečeve Crvene zvezde prethodne sezone. Pojedini navijači crveno-belih primećivali su ih na beogradskim šetalištima, a onda su poznati sportisti odlučili da prekinu sve glasine i zajedničkim fotografijama sa letovanja pokazali su da su u ljubavi!

Da ljubav cveta i da se Luka i Milica vole jasno je i posle Zvezdinog gostovanja u Atini - na tribinama je bila i srpska odbojkašica, u dresu grčkog tima. Na svom Instagram profilu podelila je snimak iz hale, gde se vidi kako pomno prati jednu od akcija u kojima je učestvovao argentinski košarkaš. Pogledajte:

Inače, Milica Tasić je ponikla u Crvenoj zvezdi i dres seniorskog tima nosila je od 2014. do 2021. godine, uz izuzetak jedne sezone kada je bila na školovanju u SAD, odnosno na koledžu Nevada u Las Vegasu. Usledila je jedna sezona u Rumuniji gde je nosila dres Dinama iz Bukurešta, a zatim je potpisala za turski Merinos. Već godinama Milica važi za jednu od najlepših srpskih sportistkinja. Pogledajte lepotu koja je očarala bivšeg beka Zvezde:

Slavni argentinski košarkaš bio je u vezi sa Ajnarom Hihon pre nego što je zavoleo srpsku odbojkašicu. Kada je pojačao beogradske crveno-bele, Vildoza je u Srbiju doputovao sa tadašnjom devojkom, koja je atraktivnim izgledom odmah oduševila navijače Zvezde. Ipak, ljubav je pukla par meseci kasnije... Pogledajte fotografije iz vremena kada su Luka i Ajnara bili zajedno: 

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: