Lepotica!

ZVEZDA POBEDILA, A SVI PRIČAJU O NJOJ! Turska lepotica zablistala u Evroligi! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Novinarka Deniz Aksoj iz Turske privukla mnogo pažnje nakon meča Zvezde i pobede protiv Fenerbahčea.

Izvor: Instagram/denizzaksoy/printscreen

Košarkaši Crvene zvezde upisali su stvarno veliku pobedu u 18. kolu Evrolige - tek drugi put u sezoni slavili su na gostujućem terenu, ali prvi put van Beograda. Nakon Makabija, koji je domaćin u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" pao je i turski velikan Fenerbahče (85:76), a nakon meča u Istanbulu priča se i o lepotici koja je privukla mnogo pažnje. Turska novinarka Deniz Aksoj zaštitno je lice Evrolige u Turskoj i "protivnica" Grkinje Dore Panteli kada je reč o najlepšoj reporterki u evropskoj košarci.

Deniz se nedavno našla u centru pažnje jer je pred njom Nik Kalates kriknuo, pa zatim pobegao iz kadra, a ovog puta uzimala je izjave i od članova Zvezdine ekspedicije. Sa Deniz Aksoj popričali su trener Janis Sferopulos, kao i košarkaši Rokas Gedraitis i Džoel Bolomboj - o svemu tome zanimljive komentare imali su navijači crveno-belih.

Na društvenim mrežama fanovi Zvezde zaključili su da Janisu, Rokasu i Džoelu uopšte nije bilo lako da se koncentrišu i daju izjave u prisustvu jedne od najlepših sportskih novinarki u Evropi. Da li je to bilo baš tako procenite nakon što pogledate kako izgleda turska novinarka Deniz Aksoj:

Deniz obožava sport i njen Instagram nalog prepun je fotografija sa sportskih događaja. Često je to poslovno - povreemno putuje u SAD da izveštava sa utakmica NBA lige u kojoj obožava Nikolu Jokića, a redvoan je gost i hala po Evropi. Njeni pratioci mogu da je vide kako pozira pored grba košarkaškog kluba Partizan ili na meču Crvene zvezde dok su crveno-beli domaće utakmice igrali u Pioniru.

Takođe, Aksoj prati fudbal, pa je tako možete videti na različitim stadionima širom kontinenta. Naravno, najčešće gleda mečeve turskog prvenstva, ali se može videti i kako je na rimskom "Olimpiku" navijala za Lacio. Da li joj je to omiljeni strani klub ne znamo, ali je po fotografijama jasno da mnogo poštuje srpsku košarku i oba beogradska evroligaša. Pogledajte kratak snimak Deniz Aksoj iz Beograda:

Crvena zvezda se sedmom pobedom u Evroligi izjednačila sa ekipama Olimpije iz Milana i Anadolu Efesa, koji ima meč manje. Fenerbahče ima učinak 10-8 i trenutno je na poziciji koju će Zvezda pokušati da dostigne, nalaze se na mestu koje vodi u plej-in, odnosno doigravanje četiri tima pred plej-of ove sezone. Crveno-beli će pokušati da iskoriste dobar raspored u januaru kako bi se približili tim pozicijama. Pogledajte tabelu Evrolige:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: