BURNO!

ZA 24 SATA - TROJICA U EVROLIGI NAPALA SUDIJE! "Pljuju" ih na sav glas, umalo i FIZIČKI obračun!

Autor Milutin Vujičić

Ozbiljno nezadovoljstvo košarkaša zbog kvaliteta suđenja u Evroligi.

Izvor: Printscreen/YouTube/Greg's court

U roku od 24 sata čak trojica košarkaša iz Evrolige su "digla glas" zbog sudija. Prvo je počelo sa Kendrikom Nanom, koji je posle svoje očajne partije i pobede Panatinaikosa nad Olimpijom istakao da su "sudije užasne", a potom je došlo do haosa na meču Baskonije i Makabija  - gde su bila nezadovoljna oba tima.

Iako su arbitri možda bili i pod utiskom atmosfere u areni "Fernando Buesa", gde su se vijorile zastave Palestine, nije uobičajeno da se posle meča podjednako žale i jedni i drugi. Još u toku susreta je Vejd Bolvin iz Makabija nasrnuo na jednog od arbitara, da bi se posle svega oglasio i Čima Moneke iz Baskonije i na Tviteru dodatno zakuvao: "Nešto mora da se uradi u vezi sa sudijama... Molim vas!", napisao je Nigerijac.

I dok Boldvina sigurno čeka kazna zbog toga što se unosio sudiji u lice, Evroliga sigurno mora da brine i zbog toga što je sve više aktera nezadovoljno suđenjem i definitivno će morati nešto da uradi po tom povodu. Tako su kod Nana na "udaru" bili Javor, Vilijus i Konstantinovs, dok su u slučaju Boldvina i Monekea to bili Mogulkoc, Jovčić i Kovalski.

Da li ste vi zadovoljni kvalitetom suđenja u Evroligi? Pišite nam u komentarima i glasajte u anketi:

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt


BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)