TO JE TO

PARTIZAN, PA MIŠKO - SERIJA SAOPŠTENJA! Da li Musa dolazi kod crno-belih? Agent sve otkrio!

Autor Milutin Vujičić

Ništa od dolaska Džanana Musu u Partizan, pošto se nakon kluba oglasio i njegov agent Ražnatović.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES/MN press

Španski mediji objavili su informaciju da će Džanan Musa za ogroman iznos potpisao za Partizan i od naredne sezone postati njihov član, što je žestoko razljutilo crno-bele. Samo nekoliko sati pred važan meč sa Virtusom u Evroligi (20.30), Partizan se hitno oglasio saopštenjem u kome su demantovali bilo kakve pregovore ili dogovore sa Musom, poručujući da je ovo već ko zna koji put da se priča da daju "basnoslovne ugovore" igračima.

Partizan je takođe istakao da nije bilo nikakvih "pregovora ili dogovora" sa igračem ili njegovim agentom Miškom Ražnatovićem, posle čega se i najuticajniji evropski košarkaški menadžer oglasio na Tviteru. I prema njegovim rečima, nema ništa od navodnog dogovora Muse i Partizana.

"Ugovor Džanana Muse sa Real Madridom, izuzimajući opciju odlaska u NBA, ističe nakon sezone 2024/25", napisao je  kratko Ražnatović i time poručio da njegov klijent neće menjati sredinu naredne sezone.


Podsetimo, Partizan i Miško Ražnatović su takođe prekinuli sve odnose nakon što je letos Jam Madar postao član Fenerbahčea, kada je saopšteno da crno-beli više neće dovoditi igrače koji sarađuju sa njim. Zbog toga je vest iz Španije bila još neverovatnija, pa je Partizan u oštrom saopštenju takođe zamolio medije i da ne objavljuju "bombastične informacije pre provere sa članovima rukovodstva".

Podsetimo, Džanan Musa (24) je nekadašnji košarkaš Cedevite koji je 2018. godine otišao u NBA ligu u kojoj se nije snašao. Vratio se 2021. godinu u Evropu, gde je tehnički sa Efesom osvojio Evroligu iako jedva da je igrao, da bi posle sjajnih izdanja u Breoganu došao do dresa Real Madrida.

U prvoj sezoni sa "kraljevskim klubom" osvojio je Evroligu i izabran je u najbolji tim takmičenja.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)