HMMMM

HEZONJA DVA PUTA ODBIO REAL I NOVI UGOVOR! Partizan ga je već ZVAO, da li je ovo nova šansa?

Autor Nemanja Stanojčić

Mario Hezonja navodno je odbio dve ponude Reala za produžetak saradnje.

Izvor: Profimedia

Mario Hezonja odbio je dve ponude Real Madrida za produžetak ugovora. Tako tvrdi španska "Marka" i dodaje da je hrvatski košarkaš "nezadovoljan finansijskim uslovima koji su mu ponuđeni". Uz to navodno nije u potpunosti zadovoljan ni ulogom koju ima u timu.

Madriđani žele da zadrže kostur tima i na prvom mestu im je ostanak Edija Tavaresa, kao i Vensana Poarijea. Zbog njih dvojice moraju da obrate dodatnu pažnju na finansije i to koči unosniju ponudu za Hrvata. Za njega je navodno Panatinaikos već spremio trogodišnji ugovor vredan dva miliona evra po sezoni.

Hezonja je dobio priznanje za najkorisnijeg igrača u decembru (MVP) i pružao je odlične partije tokom perioda u kom je Geršon Jabusele bio povređen. Međutim, kada se Francuz vratio i njegova minutaža je pala. Tako je na primer u finalu Kupa kralja protiv Barselone igrao oko tri minuta i to samo u drugom poluvremenu.

Pre dve godine, pre njegovog dolaska u Madrid, bilo je priča da ga je zvao Partizan. "Da, zvali su me i oni i Panatinaikos. Dobijao sam mnogo poruka na društvenim mrežama od njihovih navijača i hvala im na tome", rekao je Mario jednom prilikom, a na mečevima protiv crno-belih je u Areni dobijao aplauze. Možda je to šansa za Partizan u narednoj sezoni...

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: