Košarka

TEODORA DŽEHVEROVIĆ "PECNULA" LUKU VILDOZU! Stihovi nove pesme su o bivšem igraču Zvezde?

Autor Dušan Ninković

Srpska pevačica Teodora Džehverović dovođena je u vezu sa Argentincem koji je u prethodnoj sezoni igrao za Crvenu zvezdu.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/MN Press

Srpska pevačica Teodora Džehverović predstavila je svoj novi album, a jedna od pesama koje su privukle najviše pažnje možda ima i skrivenu poruku posvećenu bivšem košarkašu Crvene zvezde! Ako je stvarno to želela da postigne, Teodora je jako "pecnula" Luku Vildozu, argentinskog košarkaša koji trenutno nastupa za Panatinaikos.

Već na prvo slušanje pesme Čuka i gledanja spota za nju prva asocijacija moraju da vam budu sport, tačnije košarka. Spot za pesmu koju je za jedan dan odslušalo preko 200.000 fanova sniman je u dvorani u Železniku, gde Teodorin dečko Matic Rebec nastupa za FMP. Njih dvoje su zajedno od prethodnog leta, a Teodoru Džehverović kamere su hvatale na košarkaškim utakmicama i to je probudilo zainteresovanost u javnosti širom Balkana.

Pre nego što se saznalo da je u vezi sa slovenačkim sportistom kojeg je gledala na meču Partizana i Cedevita Olimpije, Teodoru Džehverović kamere su uhvatile i na derbiju Partizana i Crvene zvezde. Tom prilikom je istakla da vodi košarku i da joj je brat kupio karte za utakmicu koju je želela da pogleda još davno pre nego što su mediji počeli da spekulišu o njenoj vezi sa Lukom Vildozom, koji je u tim trenucima nastupao za Zvezdu i bio veliki rival njenog voljenog tima. Možda je zato Teodora čekala da prođe neko vreme, pa se osveti stihovima! Pogledajte Teodoru Džehverović na derbiju prošle sezone:

"Malo si se zaigrao, menjaš me za novi dres, na njemu broj dva, nijedna kao ja, gde god prođem zemljotres", kaže Teodora Džehverović u pesmi Čuka i podgreva spekulacije o avanturi sa Argentincem. Vildoza je tokom leta stvarno promenio dres i umesto Zvezdinog crveno-belog obukao zeleni koji nose igrači Panatinaikosa. Zanimljivo, promenio je i broj, pa umesto jedinice koju je imao na opremi u Beogradu sada u Atini ima broj dva! Takođe, Luka Vildoza ima novu devojku, srpsku odbojkašicu Milicu Tasić, na koju bi mogao da se odnosi stih "nijedna kao ja" iz Teodorine pesme.

Podsećamo, Argentina je u Beograd doputovao sa tadašnjom devojkom Ajnarom Hihon, ali je njihova veza pukla nakon što je on uhvaćen u noćnom provodu, kako se u separeu provodi sa još nekoliko devojaka. Usledile su teške nedelje za Vildozu, koji nije bio fokusiran na košarku, pa je trpela i igra Crvene zvezde, a baš kada je izlazio iz krize pominjala se romansa sa srpskom pevačicom koja je primećena na košarkaškoj utakmici.

"Nisam sa Vildozom! Luka je prvo mene zapratio na Instagramu, pa sam onda ja njega. Lajkovali smo jedno drugom fotografije i tu se priča završila. Čim nekom poznatom prokomentarišem sliku, svi pomisle da smo u vezi! U to poveruju, a ne veruju kad im kažem da mi je Nejmar pisao na Instagramu. Vidim da mnogi pričaju da uhodim Vildozu, da me je on odbio… Ispadam paćenica, iako ništa nisam uradila! Nikad nisam jurila za muškarcima, niti ću", rekla je Teodora Džehverović tada, a morao je da se oglasi i košarkaški agent Miško Ražnatović koji se šalio na njen račun.

U međuvremenu su se putevi Teodore Džehverović i Luke Vildoze potpuno razišli. Bivši košarkaš Crvene zvezde odselio se u Atinu i već mesecima je u ljubavi sa srpskom odbojkašicom i jednom od najlepših sportistkinja Evrope Milicom Tasić, dok je Teodora Džehverović u ljubavi sa drugim košarkašem koji živi u Beogradu. Matic Rebec je ove sezone član FMP-a iz Železnika, a čini se da i njima cveta ljubav. Pogledajte kako izgledaju Vildoza i Tasić:

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: