ZVEZDIN CENTAR PROZVAO PARTIZAN NA INSTAGRAMU! Slavio titulu i javno poslao poruku crno-belima

Centar Crvene zvezde se oglasio na društvenim mrežama posle pobede protiv Partizana.

Instagram/MN Press

Crvena zvezda Meridianbet osvojila je titulu i obezbedila učešće u Evroligi naredne sezone. Uspela je u tri meča finalne serije da završi posao i da savlada Partizan. Posle ostvarnog uspeha usledila je proslava u organizaciji kluba i tamo su crveno-beli  uživali cele noći, što se vidi po pojedinim fotografijama i snimcima koji su se pojavljivali na društvenim mrežama. Jednu od njih objavio je košarkaš Zvezde Fredi Gilespi.

Centar crveno-belih slikao se sa metlom i tako "pecnuo" Partizan sa jasnom aluzijom o tome da je serija završena sa 3:0 i da je Zvezda "pometlala" Partizan, žargonski rečeno. Posle toga je objavio i još jednu sliku gde je citirao Nikolu Jokića koji je pričao o navijačima u Srbiji, pa je Fredi na to dodao samo "Igrao sam u Srbiji brate".

Printscreen/Instagram/Freddieg33 

U trećem meču serije američki centar je na parketu proveo devet minuta, imao je 4 poena, 6 skokova, ali i pet ličnih grešaka. Posle tog petog faula se iznervirao na klupi, pa mu je kapiten Branko Lazić prišao da ga smiri i da ga pohvali sa značajan doprinos trećoj pobedi, za trijumfalan kraj sezone i izvestan plasman u Evroligu u takmičarskoj 2024/25.

Došao je Gilespi usred sezone u Zvezdu i nije ostavio značajan trag, ali je svoje najbolje partije pružao baš protiv Partizana. Najbolji meč svakako je evroligaški derbi početkom januara kada je u pobedi crveno-belih (88:72) dao 14 poena (7/8 za dva), uz 5 skokova.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Zvezda slavi titulu  MONDO