"OSTAĆE PESMA I USPOMENA NA TEA KAPITENA!" Ovako je Miloš slavio titulu sa Zvezdom!

Iskusni košarkaš Miloš Teodosić ponovo čuo "svoju" pesmu na proslavi.

MN Press/X/kkcrvenazvezda/printscreen

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su ABA ligu pobedom nad Partizanom (82:76), a nakon slavlja na gostujućem terenu usledilo je i ono tradicionalnije - u kafani! Prvotimci crveno-belih preselili su se iz Beogradske arene u lokal gde je nastavljeno slavlje, a tamo se u jednom trenutku istakao plejmejker Miloš Teodosić, jer muzika je svirala njegovu pesmu!

Hit "Poslednji boem" Šekija Turkovića još prošlog leta dobio je modifikaciju na samom kraju refrena, pa su svima dobro poznati stihovi "Ostaće pesma i uspomena, na Tea kapitena". Upravo te reči tokom ludog slavlja trofeja u regionalnom takmičenju pevali su košarkaši Crvene zvezde.

Na snimku koji je podelio zvanični kanal kluba vide se Miloš Teodosić, talentovani junior Andrej Kostić i tim menadžer Nebojša Ilić. Sva trojica uživaju u muzici, a Miloš Teodosić veoma je dobro raspoložen i još jednom pokazuje koliko mu znače trofeji sa klubom za koji navija od malih nogu. Pogledajte deo proslave:

Bogata karijera Miloša Teodosića sada je uveličana sa dva trofeja u dresu voljenog kluba. Crvena zvezda je ranije tokom sezone već osvojila Kup Radivoja Koraća, a do kraja će imati priliku da osvoji i šampionsku titulu u Srbiji, što bi bio još jedan veliki uspeh za iskusnog plejmejkera.

Finalnu seriju protiv Partizana Miloš Teodosić završio je sa 29 postignutih poena, od čega je najviše imao u prvom meču kada je postigao 14 poena. Saigrače je razigrao 15 puta, imao je i 11 skokova, a ukupan indeks korisnosti bio mu je 30. Pored brojki koje su bile na zavidnom nivou, Teodosić je na saigrače uticao i ogromnim iskustvom pošto je u karijeri odigrao mnogo ovakvih mečeva.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Zvezda slavi titulu  MONDO