Košarka

PAKLEN DOČEK ZA ATAMANA I LESORA - NA IVICI TUČE! Odmah su shvatili gde su došli, umalo izbio veliki skandal

Autor Mladen Šolak

Velika neprijatnost za ekipu Panatinaikosa čim je došla na Fajnal-for Evrolige

Izvor: Twitter/EuroLeagueFr

Tim i stručni štab Panatinaikosa došli su ove srede na Fajnal-for Evrolige u Berlin i već po dolasku u hotel shvatili su kako stoje stvari. Prolazeći između autobusa i hola hotela, oni su naleteli na grupu navijača Fenerbahča, koji će po svemu sudeći u Berlinu igrati kao kod kuće, s obzirom na izrazito brojnu tursku zajednicu u tom gradu.

Kada je video izuzetno bučne i agresivne navijače Fenerbahčea, Ataman se najpre kiselo osmehnuo, a onda se vratio sa ulaza u hotel i besno gestikulirao ka njima. Kao trener Galatasaraja i Anadolu Efesa, on je prethodnih desetak godina vodio velike bitke protiv njihovog tima, a sada će voditi najveću - na klupi grčkog velikana.

Kada je shvatio da je situacija veoma napeta, Lesor je stao pred navijače, u zaštitu svog trenera, sa kojim je ostvario ogroman uspeh i stigao do Fajnal-Fora Evrolige i to kao zvanično najbolji centar evro-takmičenja.
Pogledajte napete scene u hotelu pred meč Panatinaikos - Feherbahče u petak od 18 časova, a potom i drugo polufinale, Real Madrid - Barselona iste večeri od 21 čas.

(MONDO - M.Š)