Košarka

NOVI OBRT! HEZONJA NE IDE U BARSELONU? Situacija se zakomplikovala - da li je ovo znak za Partizan?

Autor Nemanja Stanojčić

Mario Hezonja izgleda ipak neće karijeru nastaviti u Barseloni...

Izvor: MN Press

Mario Hezonja ipak neće završiti u Barseloni? Saga oko hrvatskog košarkaša se nastavlja. Prvo je posle titule sa Realom nagovestio da će ostati u Madridu, pa je dan kasnije eksplodirala transfer bomba oko toga da je dogovorio sve sa Kataloncima i da će potpisati ugovor do 2028. godine. Sada je usledio novi obrt...

Španski list "As" tvrdi da se situacija zakomplikovala i da postoji šansa da hrvatski košarkaš na kraju ne ode u Barsu. Navodno je razlog za to upravo izjava koju je dao posle finala kada je hvalio Madriđane i to se nije dopalo čelnicima kluba, pa se sada sve odjednom promenilo.

Navodno je to razlog zbog kog je došlo do zaokreta, a čak su se oglasili i navijači Barse na društvenim mrežama. "Posle svih izjava koje je dao, gestova i ismevanja, mi imamo jasnu poruku. Mario? Ne, hvala", navodi se u kratkom saopštenju.

Zamena za njega biće Kevin Panter. Kapiten Partizana dogovorio je uslove sa španskim klubom i potpisaće višegodišnji ugovor. Kako stvari stoje tamo neće igrati sa Hezonjom. Da li je ovo možda znak za crno-bele da pokušaju da promene mišljenje hrvatskog igrača? U igri su još i Real koji mu nudi produžetak saradnje, ali i Panatinaikos, aktuelni prvak Evrope.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: