Košarka

ŽELJKO SPREMIO BOMBU DA ZAMENI PANTERA: Srušio Partizan u Evroligi, sad dolazi u Beograd!

Autor Nikola Lalović

Otišao je Kevin Panter, a on bi trebalo da ga zameni!

Izvor: MN Press

Željko Obradović pravi potpuno noviPartizan i nakon odlaska kapitena Kevina Pantera počinju da dolaze pojačanja. Prvo je stigao Vanja Marinković, a sada je izgleda blizu dogovor sa Ifeom Lundbergom. Danski košarkaš nigerijskih korena je prema navodima "Mocart sporta" drugo veliko pojačanje Partizana, 

Agent ovog košarkaša koji se dobro snalazi i kao bek i kao krilo je potvrdio da kontakt između igrača i kluba postoji, tako da bi Lundberg nakon sezone u Virtusu iz Bolonje mogao da ostane u crno-belom, ali da zaigra u Beogradu. Naravno postoje i druge ponude, pa tako i Makabi želi da ga vidi u svojim redovima. 

U prethodnoj sezoni je Gabrijel Ife Lundberg u Evroligi prosečno postizao 9,4 poena, a na gostovanju Partizana u Bolonji je dao čak 20 poena. Rođen u Kopenhagenu nakon što je tri godine igrao u Danskoj prešao je u Manresu, igrao je na Kanarima u Zjelonoj Gori i za CSKA iz Moskve, a 2022. godine je stigao i do NBA lige gde je igrao za Finiks Sanse. U prethodne dve sezone je bio igrač Virtusa iz Bolonje. 

(MONDO, Mocart sport, N.L.)

BONUS VIDEO: