POČELA REZERVACIJA SEZONSKIH KARATA: Oglasila se Crvena zvezda, pročitajte detaljno uputstvo

Crvena zvezda saopštila da je počeo proces rezervacije sezonskih karata.

Youtube/FC Red Star Belgrade

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava navijače da od danas u 10 časova počinje rezervacija sezonskih karata svim vlasnicima sezonskih karata iz tri prethodne sezone. Tim povodom, klub se oglasio i objasnio da će se proces kupovine odvijati u tri faze od kojih su prve dve rezervisane za sve vlasnike sezonskih karata prethodne sezone, dok se treća faza odnosi na nove kupce, dok su ranije još objavljene cene.

Kako se rezervišu sezonske karte? Klikom na formular korisniku se otvaraju polja koja treba da popuni pri prijavi, o čemu su iz kluba dali detaljno objašnjenje i prenosimo ga u nastavku teksta.

Prvo polje – KUPAC SEZONSKIH KARATA, je osoba koja je nosilac cele rezervacije, osoba koja plaća karte I KOJA BIRA NAČIN PLAĆANjA (sva polja je obavezno popuniti). Na raspolaganju imate 4 opcije od kojih se prve dve odnose na kupovinu onlajn. Prva je sa dostavom na kućnu adresu, a druga preuzimanje na Malom Kalemegdanu. Treća opcija je lična kupovina na Malom Kalemegdanu, dok je četvrta plaćanje preko pravnog lica, odnosno računa firme.

KUPAC mora ponovo sve svoje podatke da navede i u drugom polju, kako bi uneo i najvažniji – BAR KOD SVOJE STARE SEZONSKE KARTE, I NA TAJ NAČIN REZERVISAO SVOJE MESTO!

Sva ostala polja koja se dodaju pritiskom na taster „DODAJ KARTU“ se odnose na sve osobe za koje KUPAC takođe želi da napravi rezervaciju. Neophodno je za svakog NOSIOCA navesti: ime i prezime, broj telefona, email adresu, i bar kod stare sezonske karte što je već učinio i za sebe, popunjavajući drugo polje. Na kraju svakog unosa podataka za nosioca, potrebno je pritisnuti taste PROVERI!

Nakon što ste završili unos podataka za sve osobe za koje pravite rezervaciju, pritisnućete taster „SAČUVAJ“. Ukoliko ubrzo nakon toga dobijete konfirmacioni emejl, smatrajte da ste uspešno rezervisali svoje karte. Do 1. avgusta dobićete još jedan i-mejl. Ukoliko ste odabrali jednu od prve dve opcije, dobićete instrukcije za plaćanje, a ukoliko ste odabrali treću ili četvrtu, dobićete brojeve rezervacije uz detaljno objašnjenje o daljim koracima.

Video uputstvo možete pogledati ispod:

Sezonske karte KK Crvena zvezda  YouTube/KK Crvena zvezda Meridianbet

"Ukoliko tokom ovog procesa naiđete na neke nejasnoće i poteškoće na raspolaganju će Vam biti „kol centar“ za podršku prilikom registracije i kontakt putem e-mejla. Kol centar kreće sa radom takođe od srede, 17. jula u periodu od 10-17 časova, radnim danima. Kontakt telefon: 065/8052153; Mejl adresa: sezonskekarte@kkcrvenazvezda.rs", napominju iz Zvezde i podsećaju da slobodna prodaja svih preostalih karata za sve zainteresovane kupce počinje 15. avgusta.

"Svi koji žele da kupe sezonske karte na rate, karticama Banke Intesa i Komercijalne Banke, biće u mogućnosti da to učine samo lično na Malom Kalemegdanu, te ih molimo da prilikom rezervacije odaberu opciju za placanje „preuzimanje na Malom Kalemegdanu“! KK Crvena zvezda Meridianbet planira da sve utakmice u takmičarskoj 2024/25 igra u Beogradskoj Areni!

Zbog toga, pojedini sektori Nivoa 400 nezavisno od procesa kupovine kroz rezervacije, biće za sve dostupni za kupovinu od 01.08.2024.godine na Kalemegdanu i online.

Pred nama je istorijska sezona! Čekamo i proslavićemo 80. rođendan naše Crvene zvezde, koji ćemo obeležiti raznim manifestacijama, utakmicama za pamćenje, pobedama, trofejima, ali na prvo mestu punim tribinama – jer je to ono što Crvenu zvezdu čini velikim klubom. Ljudi i ogromna podrška koji naš klub čine već decenijama potpuno drugačijim od drugih!", navode iz Zvezde.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Teodosić predvodi slavlje  Kurir

(MONDO - M.V.)