Slušaj vest

Crvena zvezda Meridianbet sklapa tim za novu sezonu, stigao je deo pojačanja, čekaju se još neki igrači i dok Janis Sferopulos i njegovi saradnici na tome rade, iz kluba su se oglasili sa porukom za navijače. U pitanju je prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2024/25.

Jedna velika promena je što ovog puta neće biti predsezonske prodaje i prodaja će se odvijati u dve faze - rezervacija i kupovina, navodi se na zvaničnom sajtu kluba. "Prva faza odnosi se na rezervaciju sezonske karte za sve one koji će produžiti sezonske karte koje su posedovali prethodne sezone (zadržati svoje mesto). Kao klub želimo da olakšamo i ubrzamo proces kupovine sezonske karte, a važan deo tog procesa je mogućnost za sve da na vreme obave prijavu i olakšaju kupovina. Ovoga puta ostavljena je mogućnost za sve da kupe sezonsku kartu onlajn, ili u našem domu na Malom Kalemegdanu, kultnom mestu Crvene zvezde", stoji na početku saopštenja.

Naglašeno je da će cene da budu dostupne svima i adekvatne za svačiji džep i budžet. "Nakon rezervacija, svi navijači će dobiti e-mejl sa instrukcijama (1. avgusta) za plaćanje onlajn (ko je odabrao tu opciju) ili mogu kupovinu da obave na Malom Kalemegdanu od 1. avgusta do 23. avgusta do kada im važi rezervacija mesta. Tako će svi zainteresovani biti u mogućnosti da nabave novu sezonsku kartu već od 15 hiljada dinara (za sve koji obnavljaju svoju sezonsku kartu) ili 18 hiljada za nove kupce sezonske karte! Naravno, kao i unazad par godina, biće omogućena i kupovina na rate (biće moguća samo za kupovinu na Malom Kalemegdanu)", dodaje se u tekstu.

U novoj sezoni crveno-beli će u tri takmičenja odigrati najmanje 32 utakmice kao domaćini, a od rezultata i učinka taj broj bi trebalo da bude još veći. "Pred nama je istorijska crveno-bela sezona! Slavimo veliki jubilej i našu istoriju, ali slavimo i bodrimo novi tim koji će uz pune tribine, prepoznatljiv ambijent i podršku lakše doći do ciljeva. A, naši ciljevi su uvek poznati, pa i u sezoni u kojoj slavimo velikih 80 godina – jer mi smo Crvena zvezda! Zato pozivamo sve Zvezdaše da iskoriste priliku i bude deo nove sezone u kojoj ćemo se ponosno sećati naše slavne prošlosti, ali i boriti za svaku pobedu i za nove trofeje", zaključuje se u saopštenju kluba i dodaje se da će u petak 12. jula izneti detaljne informacije o prodaji, cenama i drugim pogodnostima.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda osvojila titulu u Superligi MONDO/Dušan Ninković