NAJVEĆA EVROPSKA BOMBA ODJEKNULA U KUHINJI! Šareni šorts, majica na bretele i potpis za novi tim!

Iskusni američki košarkaš Vil Klajburn u neobičnim uslovima potpisao za Italijane.

MN Press

Danima je trajala saga oko novog kluba iskusnog Amerikanca Vila Klajburna, sve dok nije postalo jasno da će on biti jedna od najvažnijih napadačkih opcija Virtusa iz Bolonje u narednoj sezoni. Slavni košarkaš napustio je Anadolu Efes i potpisao za italijanski tim, a autogram je na papir stavio u kuhinji, obučen u majicu na bretele i šareni šorts u kakvom bi pristojnije bilo otići na plažu nego na potpis ugovora.

Očigledno se sve dogodilo u kući američkog košarkaša, a fotografiju potpisivanja ugovora na društvenim mrežama podelio je najuticajniji evropski agent Miško Ražnatović. Srpski menadžer pohvalio se završenim poslom i to dok je Klajburn sedeo na stolici u kuhinji, dok se iza njega vide elemtni nameštaja, a na stolu ispred njega voće koje je vrlo bitno za ishranu profesionalnog sportiste.

Nismo u prošlosti često imali priliku da viđamo ovakva predstavljanja igrača u evropskoj košarci, a posebno se to odnosi na košarkaše koji bi u novom klubu trebalo da budu najveće zvezde. Pogledajte u kakvom je ambijentu vil Klajburn potpisao za Virtus iz Bolonje:

Vil Klajburn je 2013. godine pokušao da stigne do NBA lige, ali to nije uspeo ni na draftu ni kroz igranje Letnje lige za Sakramento. Usledio je njegov dolazak u Evropu gde je proveo čitavu karijeru. Prvo je nosio dres Ulma, zatim Hapoel Holona, Darušafake, CSKA iz Moskve i Efesa. Sa poslednja tri tima redovno je igrao Evroligu u kojoj je beležio najbitnije trenutke karijere.

Svojevremeno je bio šampion Evrope sa ruskim timom, a u istoj sezoni biran je u idealnu petorku takmičenja i za MVP-ija Fajnal-fora Evrolige. Do sada je u Evroligi odigrao čak 219 mečeva, uz prosek od 13,8 poena i 5,4 skokova po utakmici.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Partizan, grobari, arena, Evroliga  Kurir televizija