Prva smena u Partizanu posle debakla u derbiju: Otišao direktor, vraća se Vermezović?

Prve promene u Partizanu nakon debakla u derbiju.

MN Press

Nakon debakla Partizana u "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde (4:0), pala je i prva ostavka. U pitanju je direktor omladinske škole Vanja Radinović koji je platio ceh tome što crno-beli u ovom trenutku imaju problema sa "bonusima", s tim da je takođe tu i pitanje toga da li su ih imali, pa pustili u druge klubove.

Spominjalo se inače da će umesto Vanje Radinovića u omladinsku školu doći Marko Lomić, međutim sada "Mozzart Sport" prenosi da bi trebalo da ga zameni Vladimir Vermezović. Bivši fudbaler i trener crno-belih na taj način vratio bi se Humsku.

Ipak, Vermezović je bio jedan od potpisnika "Apela za spas Partizana" koji je objavljen pre nekoliko nedelja, a u kome se jasno i nedvosmisleno napada aktuelno rukovodstvo crno-belih. Zbog toga, pitanje je kako bi se Vermezović vratio u Partizan i da li je na pragu možda pomirenje. Za sada, nema zvanične potvrde da se Vermezović vraća u Humsku iz koje je poslednji put otišao još 2013. godine.

Podsetimo, Radinović je u Humskoj bio još od 2018. godine i očekuje se da će uz njega iz kluba otići i Goran Arnaut, koji je bio njegov pomoćnik u radu omladinske škole koja je "zakazala".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Podrška za igrače Partizana  MONDO

(Mozzart Sport/MONDO/Milutin Vujičić)