Kome je Džejms Naneli poslao poruku? Otišao iz Partizana, pa se se oglasio na društvenim mrežama

Džejms Naneli se oglasio na društvenim mrežama.

MONDO/Uroš Arsić

Džejms Naneli je još uvek slobodan agent. Posle odlaska iz Partizana i burnog perioda u završnici sezone još uvek čeka da potpiše za novi klub. Amerikanac je poznat po tome da se često oglašava na društvenim mrežama i da nema problem da kaže otvoreno šta misli. Posle skoro 20 dana "pauze" se ponovo javio.

"Bogu hvala na ELPA", napisao je kratko i jasno doskorašnji košarkaš crno-belih. Mnogi se posle ovoga pitaju kome je ova poruka upućena i kako mu je Sindikat igrača Evrolige pomogao? Spekuliše se da je to imalo veze sa dešavanjima iz završnice prošle sezone kada je došlo do sukoba između njega i tadašnjeg košarkaša Crvene zvezde Stefana Lazarevića.

Pred početak nove sezone Zoran Savić je objasnio da "Naneli nije otišao iz kluba zbog te tuče". Neposredno pre toga je američki košarkaš pričao da je njegov plan bio da ostane u crno-belom dresu i da nastavi da sarađuje sa Željkom Obradovićem. Na kraju se to nije dogodilo.

"Da i ja sam želeo. Žoc me je barem četiri puta ove godine zamolio da ostanem sve dok ne odlučim da se penzionišem, ali dobro sad", poručio je Naneli u jednoj od svojih objava na društvenim mrežama ranije.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Arena skandira Dzejmsu Naneliju  MONDO