Partizan pobednički niz može da nastavi u punom sastavu: Očekuje se povratak jedinog čije minute još nismo videli

Ajzea Majk otputovao sa Partizanom u Zadar.

Nebojsa Parausic/© MN press, all rights reserved

Partizan je već na prvom treningu doživeo peh - povredio se Ajzea Majk. Kanađanin je zadobio povredu lista i tokom pripremnog perioda ali i od početka sezone nije imao priliku da na terenu pomogne ekipi. Ipak, prema svemu sudeći možda ćemo ga večeras prvi put videti u dresu Partizana.

Parni valjak večeras gostuje Zadru od 19 časova, biće ovo prilika da crno-beli nastave pobednički niz, pošto su uz Budućnost jedina neporažena ekipa u regionalnom takmičenju. Još pred početak duplog kola Evrolige trener Željko Obradović je rekao da je napokon na treningu imao sve igrače. Već tad je bilo poznato da se Ajzea Majk polako zagreva za povratak na teren.

U odnosu na prethodna gostovanja ovog puta je i donedavno povređeni Kanađanin krenuo sa ekipom na meč. Sudeći prema fotografijama kluba uradio trening i moguće je da ćemo ga večeras videti na parketu.

Između ostalog, Željko Obradović ponovo može da računa i na Dvejna Vašingtona koji se nedavno vratio sa kratke turneje u NBA ligi, ali od tada nije ulazio na teren. Doduše, našao se u sastavu protiv Makabija, ali nije uspeo da zabeleži minute.

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Partizan himna na početku nove sezone ABA lige  Mondo/Nemanaja Stanojčić