Slušaj vest

Košarkaški klub Partizan nedavno je predstavio potpuno nov tim koji će u narednoj sezoni imati na raspolaganju Željko Obradović, a odmah nakon toga su za najtrofejnijeg evropskgo trenera stigle loše vesti. Već na prvom treningu pred novu sezonu povredio se jedan od igrača koji su tokom leta stigli u Beograd.

Kako prenosi "MozzartSport", krilni centar Ajzea Majk povredio se na prvom treningu, a nezvanične inforamcije govore da će zbog bolova u listu pauzirati između četiri i šest nedelja. Ovo je težak udarac za Partizan na samom početku pripremnog perioda, jer će krilni košarkaš crno-belih propustiti pripremni period u kojem će se hvatati forma za predstojeću sezonu.

Pitanje je kada će Majk moći da počne sa lakšim treninzima, a treba istaći i da Željko Obradović u ovom trenutku na raspolaganju nema još dvojicu igrača. Frenk Nilikina dobio je nekoliko slobodnih dana više zbog nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu, dok je Mitar Bošnjaković doputovao povređen sa Evropskog prvenstva za juniore.

MN Press Partizan

Sva trojica su ovog leta pojačali Partizan, koji je angažovao čak 14 košarkaša pred novu sezonu. Iz prošlogodišnjeg tima ostao je samo Balša Koprivica, centar koji je zbog povrede propustio finiš prethodne takmičarske godine. Tim Partizana za sezonu 2024/25 čine: Vanja Marinković, Ife Lunberg, Frenk Nilikina, Brendon Dejvis, Duan Vašington, Balša Koprivica, Mario Nakić, MItar Bošnjaković, Aleksej Pokuševski, Sterling Braun, Ajzak Bonga, Arijan Lakić, Ajzea Majk, Aleksa Dimitrijević, Tajrik Džouns i Karlik Džouns.

MN Press Partizan Simfonija

(MozzartSport/MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

MONDO/Nikola Lalović Ife Lunberg za MONDO