Adetokunbo se pojavio u čudnom izdanju: Objasnio zašto je obučen kao crtani lik i sve oduševio

Janis Adetokunbo je želeo da zabavi svoju decu, pa je na NBA utakmicu došao u kostimu lika iz crtanog filma.

X/@ClutchPoints/Printscreen

Milvoki je noćas, na domaćem terenu, poražen od Čikaga (133:122), pa sada ekipa koju predvodio Dok Rivers ima skor 1-1 i zauzima osmu poziciju Istoka. Najefikasniji u gostujućoj ekipi je bio Kobi Vajt sa 35 poena, šest skokova i pet asistencija, dok je Bakse predvodio Janis Adetokunbo koji je zabeležio dabl-dabl učinak - 38 poena i 11 skokova, a tome je pridodao i pet asistencija.

Ipak, sjajna partija nije ono što ga je obeležilo te večeri, više pažnje je privukao način na koji je došao na utakmicu. Adetokunbo je pred novinare izašao u kostimu Mistera Krompiroglavog - reč je o igrački čija glava ima izgled krompira. Naravno, ovakvo izdanje je izazvalo mnogo pitanja, pa je Grk bio primoran da objasni o čemu se radi.

"Da li si oženjen?", pitao je Adetokunbo i potom dodao: "Sve znaš... Nemamo pravo glasa. Imaš raspored šta je potrebno da uradiš danas. Ideš na trening, dolaziš kući, zatim se igraš sa decom. Dobiješ koštim bez obzira na to kako se osećaš. Nosiš taj kostim jer si na kraju dana otac. Na prvom mestu je to što sam otac i zato sam izabrao ovaj kostim, imam troje dece i moram da ih zabavim,", objasnio je Grk.

Adetokunbo je deo najjače lige na svetu od 2013. kad je izabran kao 15. pik. Već je dva puta uspeo da osvoji MVP titulu (2019. i 2020), dok je jednom bio i MVP finala (2021).

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Nikola Jokić pred početak nove NBA sezone  Instagram/HouseOfHighlights