Srpski rukomet godinama ne pamti ovakvu bombu, Stefan Dodić je novi igrač Vojvodine! Šampion Srbije je prošle sezone uspeo da osvoji evropski trofej, sada su počeli sezonu u Ligi Evrope pobedom nad Alkaloidom u Skoplju, a očigledno da i ovde hoće da idu na trofej!

Dodić je pod ugovorom sa poljskim Kjelceom koji ga je do sada slao na pozajmice u Zagreb i Celje gde je igrao Ligu šampiona, a nakon što ga od početka sezone nije bilo u sastavu slovenačkog tima sada je rešio da promeni sredinu i da dođe na "Slanu Baru".

Vratiće se dvadesetogodišnji srednji bek u srpski rukomet posle šest godina, a u međuvremenu je postao najveći biser ne samo srpskog nego i evropskog rukometa. Bio je MVP Evropskog prvenstva za juniore 2022. godine.

Mondo / Uroš Arsić Vojvodina Nerbo

Posle samo tri meseca ide iz Celja gde ga je trenirao Alem Toskić nakon što se nije nametnuo, mada je nezvanično imao i dosta problema sa povredom zbog koje nije igrao na U20 Evropskom prvenstvu gde je Srbija bila četvrta. Do sada je u karijeri igrao za Metalurg, Vardar, Kjelce, Zagreb i Celje, sada će doći u Novi Sad gde će mu konkurencija na srednjem beku biti pre svega beloruski veteran Baris Puhovski, ali i Branko Tomić i Simo Šijan.

Sa crveno-belima će braniti trofeje u kupu i prvenstvu Srbije, a u Ligi Evrope će probati da pomogne timu da prođe grupu u kojoj su Alkaloid, Silkenborg i Logronjo La Rioha. Vojvodina je već ove godine osigurala jednog standardnog reprezentativca Srbije pošto se Vukašin Vorkapić vratio u srpski rukomet iz Francuske.

BONUS VIDEO:

Miloš Kos gol, TV Arena sport Arena Sport