Deset godina nakon što je Mihael Šumaher doživeo nereću na skijanju na Francuskim Alpima, a o njemu se i dalje zna jako malo toga. Izlazili su razni intervjui porodice i prijatelja, snimani su dokumentarci, ali se o sadašnjem stanju nekadašnjeg višestrukog šampiona Formule 1 zna jako malo. Razlog za to je i posebna klauzula porodice Šumaher sa nemačkim medijima po kojoj bez njihovog znanja nemoguće objavljviati priče o Šumaheru. 

Sada je ta klauzula dovedena u pitanje, pošto je Kora Šumaher opet u centru pažnje! Ova nemačka manekenka je bivša supruga Mihaelovog brata Ralfa, takođe nekadašnjeg profesionalnog vozača u Formuli 1. U poslednje vreme je sve više u javnosti, a sada se prijavila za jedan rijaliti šou. 

U njemu je cilj preživeti u australijskoj džungli, a njeno pojavljivanje je dovelo do velikih potresa. Bilo je mogo bojazni da ona može da otkrije nešto o Mihaelovom stanju, a kada je samo tri dana od početka takmičenja ona navodno svojevoljno odustala krenulo je mnogo spekulacija o tome da se to desilo posle velikih pritisaka porodice. 

PRVO ONLY FANS, SAD OVO... ŠUMAHERE BOLI GLAVA OD NJE! 

Instagram/pritnscreen/coraschumacher Cora Schumacher

Nekadašnja supruga Ralfa Šumahera ima 47 godina i pre nekoliko meseci je napravila veliku buru kada je saopštila da će napraviti profil na sajtu za odrasle. Ova nekadašnja manekenka i TV voditeljka je zbog toga odmah ušla u klinć sa porodicom i uskoro je otkriveno da njen 22-godišnji sin David zbog ovog poteza više ne razgovara sa njom. On se poput oca i strica bavi trkama, a nije mu lako palo to što je njegova majka počela da na društvene mreže izbacuje provokativni sadržaj.

"David i ja trenutno ne razgovaramo. Opet me je svuda blokirao. Ovo je jako bolno za mene. To je moje dete i mislim da me svaka žena koja je u takvoj situaciji može razumeti. Prošlo je više od godinu dana od kada sam ga poslednji put videla i razgovarala sa njim. Prošle godine sam jednom smela da dođem na njegovu trku. Još uvek me jako boli što se moj dečak toliko udaljio od mene nakon razvoda. Ne znam zašto", rekla je Kora i dodala: "Volela bih da mu kažem koliko sam ponosna na njega i da ga volim svim srcem. On je moj sin, moje jedino dete. Uvek ću biti tu za njega. Nije važno kada, uvek me može nazvati." 

Kora je bila u braku sa Ralfom Šumaherom 2001. godine i to samo nekoliko meseci nakon što su u nemačkim tabloidima glavne vesti bile njene nage fotografije. Brak je potajao do 2015. godine, a tokom godina se Kora redovno slikala za poznate muše časopise. Čak je navodno napisala i knjigu, ali ta knjiga nikad nije objavljena.

ŠTA JE SA ŠUMAHEROM? 

Profimedia Mihael Šumaher

To niko ne zna. On se pre deset godina teško povredio na skijanju u Francuskim Alpima blizu Grenobla. Zna se da je nakon nesreće šest meseci bio u komi i da je konstantno u porodićnoj kući u Švajcarskoj. Porodica radi sve što može da zaštiti njegovu privatnost, a u poslednje vreme je mnogo prašine podigla vest da bi mogao da se pojavi na venčanju ćerke. Deceniju kasnije njegovo stanje ostaje misterija, a izgleda da je proodica uspela da spreči nekadašnju suprugu Ralfa Šumahera da išta otkrije, makar i slučajno. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

FORMULA 1 SPEKTAKL U BEOGRADU ZA SAMO 4 DANA: Šampionski bolid stigao u Srbiju!  Promo