Čuvena hrvatska atletičarka Blanka Vlašić sigurno je doživela veliku neprijatnost kada je videla kako njen suprug, belgijski sportski novinar Ruben van Guht izveštava sa Evropskog prvenstva dok iza njega ženska osoba leži na krevetu. Pogledajte taj video snimak:

Dok je govorio o utakmici Belgija - Rumunija, suprug hrvatske sportske legende shvatio je da se na ekranu vide i gole noge ženske osobe i onda ih je sakrio pomerivši šolju, ali bilo je prekasno. Video-snimak je već bio zabeležen, snimljen i počeo je da se širi po društvenim mrežama, pa je neizbežno došao i do Blanke.

MN Press Blanka Vlašić

"Nije neobično da se osobe pozivaju u radio program u svoje slobodno vreme da daju izjavu. Gde i kako to rade, to je privatna stvar što se nas tiče", rekao je portparol tog medija, dok novinar nije želeo da komentariše skandal koji su videli svi.

Blanka Vlašić je 2022. postala majka sina Monda, sada aktivno učestvuje u programu srpskog stručnjaka Ranka Rajovića i već nekoliko godina je u penziji. Blanka i ruben venčali su se 2022. godine, a njen suprug je i nakon izbijanja ovog skandala nastavio da se oglašava na društvenim mrežama. Jedna od njegovih objava bio je upravo "skrinšot" njegovog izveštavanja sa golim ženskim nogama u pozadini, uz razliku da je noge prekrio emotikonima srca.

Hrvatski mediji posvetili su očekivanu pažnju ovom slučaju i tvrde da je Van Guht prevario Blanku sa Šarlot van Loj, devojkom sa kojom je prevario i svoju bivšu suprugu, Lorens van Tongerlo. Šarlot je pre dve i po nedelje objavila fotografiju sa Blankinim suprugom i prema pisanju belgijskih medija, redovno ga prati dok snima svoje podkaste "Cycling Club Wattage". Ovo je fotografije koje je Šarlot objavila ovog juna i često je na fotografijama sa Blankinim suprugom:

Instagram/charlottevanlooy Muž Blanke Vlašić

Sa druge strane, Blanka Vlašić je već godinama posvećena majka Monda, koji se rodio upravo na njen rođendan, 8. novembra 2022. I tokom njene trudnoće bilo je navoda o njegovom neverstvu.

(MONDO - M.Š)