Slušaj vest

Uspela je Zorana Arunović! Posle godina dominacije u svojoj disciplini 10 metara vazdušni pištolj ona je sada uspela da uzme medaju na Olimpijskim igrama i to zlatnu! Zajedno sa Damirom Mikecom je u miksu na 10 metara vazdušnim pištoljem upucala zlato! U dramatičnom finalu bukvalno je poslednji hitac odlučio pobednika, a Zorana je posle svega mogla da slavi.

Nakon sjajne izjave koju je dala kada je prošla u finale i kada smo znali da će imati makar srebro oko vrata, sada joj je bilo teško da nađe reči kojima bi opisala ono što se desilo na strelištu u Šateruu. 

"Mislim da je sve što sad kažemo, ne znam šta da kažem! Mislim da je ovo fantastičan jedan uspeh za celu zemlju i ceo naš sport Za nas dvoje! Mi smo ovo toliko dugo priželjkivali, toliko smo ovo želeli. Ja konkretno 23 godine sanjam olimpijsku medalju i hvala ovom čoveku koji stoji pored mene bez njega ovo ne bi bilo moguće!", rekla je Zorana Arunović uz veliki osmeh i pokazivanje na Mikeca.

RTS/Screen Recorder Himna Bože pravde na Olimpijskim igrama, zlato za Zoranu i Mikeca

Nasmejani Mikec je stajao pored, a na konstataciju "šta reći, a ne zaplakati" prisetila se svog slavlja nakon osvajanja medalje i svojih suza Zorana Arunović.

"Mi smo i to danas! Ovo je stvarno bilo izuzetno emotivno za oboje. Damir je bio fantastičani u individualanoj konkurenciji, ali msilim da je ovo neka medalja makar na barem jednim malim delom to zamenila. Jer je Srbija sada olimpijski šampion. Damir Mikec i Zorana Arunović su u miksu Olimpijski šampioni i ovo je nešto što ću ja konkretno pamtiti celog života i još jednom da kažem hvala našim trenerima", rekla je olimpijska šampionka Zorana Arunović. 

RTS/PrintScreen damir mikec i zorana arunović

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

RTS/Screen Recorder Damir Mikec i Zorana Arunović dodela zlata