Slušaj vest

Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale Olimpijskih igara, iako je povređena nastupila u kvalifikacijama! Ona se tokom zagrevanja nezgodno dočekala i tom prilikom osetila je bol u skočnom zgolobu desne noge, ali su njeni nastupi u kvalifikacijama bili dovoljni za finale, u kojem će nastupiti 13 takmičarki!

Angelina je sa preskočenih 192 centimetra u kvalifikacijama podelila 12. poziciju sa Vašti Kaningem iz SAD, a obe će nastupiti i u finalu takmičenja u skoku uvis. Angelina Topić će imati priliku da se na svojim prvim Olimpijskim igrama bori za najveću medalju u dosadašnjoj karijeri.

RTS/Screen Recorder Angelina Topić i Dragutin Topić plaču

Imala je Angelina velike probleme tokom kvalifikacija i jasno je da će u finalu morati da bude bolja, ali... Do tada ima vremena. Može mlada srpska atletičarka i da se smiri i da se oporavi od neugodne povrede skočnog zgloba, pa da sa novom taktikom i mnogo više samopouzdanja krene po medalju sa Olimpijskih igara. Kakav bi to uspeh bio za devojku koja je pre nekoliko dana napunila 19 godina.

Finale je na programu 4. avgusta od 19:50! Bodrićemo Angelinu Topić, zaslužila je maksimalnu podršku zbog herojskog nastupa u kvalifikacijama!

BONUS VIDEO:

RTS/Screen Recorder Angelina Topić povređena na zagrevanju