Slušaj vest

Angelina Topić napravila je podvig na Olimpijskim igrama i sa povredom je uspela da prođe u finale u disciplini skok u vis. Mlada srpska atletičarka nije mogla da sakrije emocije posle svega toga. Kada je stala i pričala pred kamerama rasplakala se, priznala je da je u ogromnim bolovima.

Nada se da će biti u stanju da izađe i da se takmiči u nedelju. Dok je davala izjavu, dogodio se i jedan dirljiv momenat koji pokazuje koliko je vole čak i rivalke. Dok je opisivala šta se dogodilo prišla joj je Julija Levčenko. "Ona je šampionka", izgovorila je Ukrajinka i poljubila Angelinu koja se u tom trenutku dodatno raznežila.

Što se Angeline tiče, ona će učiniti sve da proba da se nađe na stazi. "Ubeđivala sam sebe da mi nije ništa, a znam da to nije tako. Uspela sam 192 da preskocim, 195 nisam mogla danas i zavisila sam od drugih devojaka i na kraju sam ušla kao sedma, ne znam kako", poručila je Angelina i otkrila detalje povrede: "Idemo sad kod doktora, ovo mi se nikad nije desilo, izvrtala sam nogu ali nikad ovoliko, stvarno sam pod užasnim bolovima. Javiću vam, znam da sam spremna i da imam i u nogama i u glavi. Ako nije ništa puklo, vidimo se u nedelju", rekla je Angelina za RTS.

RTS/PrintScreen Angelina Topić i Jaroslava Mahučih

BONUS VIDEO:

RTS/Screen Recorder Angelina Topić i Dragutin Topić plaču