Slušaj vest

Reprezentacija Srbije spektakularno je ušla u polufinale Olimpijskih igara u Parizu, čuldesnim golom Nikole Jakšića protiv Grčke u poslednjoj sekundi. Posle utakmice, "delfini" su sa uživanjem davali izjave.

"Skupili smo se i borili od prvog do poslednjeg momenta, nismo posustajali i vratilo se. Koliko god da je gol srećan ili nije, zaslužili smo. Čestitam momcima na borbi, imamo dan da se oporavimo i spremimo za polufinale. Teška utakmica, spremamo se ceo život za ovo i rintali smo kao konji letos dva i po meseca. Ko god da nam dođe, daće 200 posto", rekao je Sava Ranđelović, šampion iz Rija i Tokija, a sada bar polufinalista iz Pariza.

Poznato je kog dana će Srbija igrati u polufinalu Olimpijskih igara, a Ranđelović, dvostruki olimpijski šampion, ne bira protivnika. Svejedno mu je da li će to biti Sjedinjene Države ili Australija. "Ne biramo i ko god da dođe idemo iz sve snage. Ovo protiv Grčke je bila repriza finala prošlih Olimpijskih igara u Tokiju i mislim da su nas svi otpisali i potcenili. Nadam se da su svi pali na kladionici što su igrali protiv nas", dodao je Ranđelović.

Kurir/Dado Đilas Srbija - Grčka

Pogledajte još jednom, ma mnogo puta kako je Nikola Jakšić uveo Srbiju u polufinale Olimpijskih igara: 

RTS Nikola Jakšić gol za pobedu Srbije protiv Grčke u vaterpolu