Slušaj vest

Bivša supruga Ralfa Šumahera, nekadašnjeg vozača Formule 1 i rođenog brata Mihaela Šumahera, navodno je veoma teško podnela vest da je Ralf gej. Nakon što je mlađi brat Šumaher javno otkrio detalj iz svog intimnog života i fotografiju sa svojim novim partnerom, svi su očekivali reakciju Kore Šumaher. Nekadašnja "plejboj zečica", sa kojom je Ralf bio 14 godina u braku, navodno je iz medija i sa društvenih mreža saznala za Ralfovu vezu sa Etijenom Busket-Kazanjom, njegovim biznis-menadžerom.

Britanski mediji pišu o tome da je Ralfov i Korin sin Dejvid pružio ocu podršku u delikatnom trenutku, dok je Kora imala problem da se suoči sa tom vešću. "Želela bih da me je Ralf uključio, ili mi bar dopustio da budem deo njegove odluke. Bio bi to znak poštovanja", rekla je ona "Der Špiglu". "Tokom njegove karijere vozača Formule 1, bilo je mnogo glasina o tome i tražila sam od njega da mi prizna da li je istina, ali govorio je uvek da to nije bilo tačno. Govorio mi je da sve umišljam i da mi je potrebna psihološka pomoć. A, kada je saopštio (da je gej), kao da mi je zario nož u srce", rekla je bivša gospođa Šumaher.

"Kada saopštavate javno takve stvari, to uvek utiče na ljude u vašem okruženju, uključujući i vašu bivšu suprugu, sa kojom imate dete. Danas imam osećaj kao da me je koristio tokom braka. Kao da sam protraćila svoje najbolje godine. Pitam sebe mnogo pitanje. Da li je uopšte bio iskren sa mnom? Slepo sam mu verovala i zato je njegova reč za mene bila zakon", kazala je ona.

Ralf i Kora Šumaher
EPA, GERO BRELOER/DPA 

Ipak, postoje i tvrdnje njenih bivših prijateljica da je više od godinu dana znala za Ralfovu vezu sa novim partnerom, kao i da je bila informisana o njegovom ljubavnom životu. Povrh toga, mlađi brat Šumajher dodatno je podgrejao ovaj javni sukob i objavio celom svetu prepisku poruka svoje bivše supruge i Etijena, svog partnera. Šumaher tvrdi da su poruke nastale još u septembru 2023.

Sudeći prema tim porukama, Kora je čestitala Etijenu i emotikonima aludirala na to da su se on i Ralf venčali. "Molim!?", odgovorio joj je on, a bivša gospođa Šumaher je dodala: "Rečeno mi je da ste venčani, jer obojica nosite prstenje na desnoj strani. Pa, srećno vam obojici", dodala je ona.

"Ali u Francuskoj se prstenje nosi na levoj strani. Na strani srca. Tako da...", uzvratio joj je on, a ona se nije predavala: "Ralf je Nemac... U svakom slučaju, srećna sam zbog vas momci". Pogledajte tu prepisku:

Nekoliko sati kasnije, Šumaherov partner joj je izrazio zahvalnost i prepiska je po svemu sudeći tu bila završena. Ali to nije bio kraj i javnom sukobu bivših supružnika, jer je Ralf uz priložene fotografije dao i izjavu: "Kao što možete da vidite i iz ovih poruka koje je Etijenu slala lično, mislim da je šteta za njega i za mene da ona širi toliko laži. Samo želimo da budemo ostavljeni na miru", kazao je Šumaher.

Na to je reagovala i Korina majka, Ingrind Brinkman, koja je, naravno, stala na stranu svoje ćerke i iznela je čak i detalje intimnog i se*sualnog života svoje ćerke i njenog bivšeg supruga. Nakomn svega, u Šumaherovoj porodici postoji strah da bi Kora mogla da u jednom rijaliti programu u Nemačkoj javno počne da iznosi detalje o stanju Mihaela Šumahera, koje su tajne praktično od dana kada je doživeo strašnu nesreću na skijanju u decembru 2013. godine.

Ovim fotografijama je Ralf Šumaher otkrio da je gej:

Instagram/ralfschumacher_rsc/Screenshot, Instagram/caroline.darmon_ Ralf Šumaher otkrio da je gej