Slušaj vest

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet od ponedeljka su u Staroj Pazovi gde se od ponedeljka pripremaju za novu sezonu, a u sredu ih je posetio predsednik kluba, Nebojša Čović. U razgovoru sa trenerom Janisom Sferopulosom i igračima informisao se o toku priprema i uslovima koje tim ima u Staroj Pazovi i takođe upoznao sa najnovijim pojačanjima crveno-belih, Ajzejom Kenanom, Kodijem Miler Mekintajerom, kao i Majkom Daumom.

"Kao što znate počele su pripreme našeg tima u Staroj Pazovi gde imamo izvanredne uslove za rad, uz to i neophodan mir koji je u ovom trenutku momcima najvažniji kako bi se dobro pripremili za novu sezonu. Želeo sam i lično od trenera i igrača da čujem utiske jer je ovaj period izuzetno važan i temelj za sve ono što sledi, a vremena do prve takmičarske utakmice nema previše. Želeo sam da im prenesem i na ovaj način veliku podršku koju imaju od svih nas iz kluba. Na njima je da vredno rade i u što boljoj formi dočekaju start sezone. Istovremeno pozivam naše navijače da podrže ove momke u novoj sezoni koja će biti izuzetno naporna i zahtevna, i da kupuju sezonske karte jer se dobro zna šta podrška sa tribina znači igračima i šta je donosila prethodnih sezona“ rekao je prvi čove crveno belih, predsednik Nebojša Čović.

Prva faza Zvezdinih priprema biće sprovedena u bazi Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi i trajaće do nedelje, gde košarkaši treniraju dva puta dnevno. Od srede ekipa će biti kompletna, jer se timu pridružuju i Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac koji su dobili nekoliko dana odmora nakon nastupa na OI u Parizu i osvajanja bronzane medalje u Francuskoj.

Nova sezona Crvene zvezde počeće utakmicom u Dubaiju u prvom kolu, koje će započeti 20. septembra. Do tada, Zvezda će igrati ove prijateljske utakmice:

  • 28.08. KK Jahorina (Pale)
  • 31.08. KK Igokea (Beograd zatvorena utakmica)
  • 05.09. Hapoel J (Beograd zatvorena utakmica)
  • 10.09 Olimpiakos (Atina Pireja zatvorena utakmica)
  • 12-14.09 VTB Kup (Moskva)
Kurir Teodosić predvodi slavlje