Slušaj vest

Partizan je na samom kraju prelaznog roka predstavio i svoje deseto pojačanje, reprezentativca Irana Saida Heidarirada koji je sada zvanično predstavljen u crno-belom dresu. Potpisao je jednogodišnji ugovor sa klubom, a boriće se za mesto među stativama sa mladim reprezentativcem Srbije Nikolom Zorićem. 

Iranac je došao iz Dinama iz Bukurešta u kome je igrao sedam godina i za to vreme je uzeo čak sedam trofeja. Tokom pet sezona igrao je Ligu šampiona, a sa gola ga je istisnuo Vladimir Cupara. Po dolasku u Beograd objasnio je otkuda ima nadimak "Nindža".

"Srećan sam što sam postao deo jednog od najvećih srpskih klubova. Pozdravljam sve navijače Partizana i verujem da ćemo, uz njihovu podršku, imati sjajnu sezonu. Što se tiče mog nadimka, dobio sam ga kada sam tek došao u Bukurešt. Bio sam mlad, nisam imao mnogo iskustva i previše sam skakao kada bih pokušavao da odbranim. Zbog toga su me saigrači prozvali Nindža i taj nadimak je ostao do danas", istakao je on. 

Heidarirad će imati debi na golu Partizana u meču Superkupa sa Vojvodinom, a njegovim dolaskom klub je napustio iskusni čuvar mreže Nemanja Marjanović koji je stigao u toku prošle sezone. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Arena sport 2 Partizan - Dinamo Pančevo