Slušaj vest

Vaterpolo klub Novi Beograd doveo je novog igrača, reč je o Strahinji Krstiću koji će iz Partizana preći u redove Novobeograđana.

Aktuelni srpski i regionalni šampioni, kao i osvajači nacionalnog Kupa pojačao je svoj tim dolaskom najboljeg igrača na minulom juniorskom Svetskom prvenstvu u Buenos Ajresu. Na istom takmičenju, Krstić je ujedno bio i najbolji strelac, sa 20 postignutih golova na šest mečeva.

Presednik VK Novi Beograd Slobodan Soro potvrdio je saradnju: "Sa Partizanom smo dogovorili sve detalje oko dovođenja Strahinje Krstovića", rekao je Soro i dodao: "To je još jedan izuzetno talentovan igrač koji će biti deo našeg novog projekta podmlađaivanja ekipe i promene koncepta igre. Strahinja Krstić, koji je bio najbolji igrač Svetskog prvenstva za juniore će se tako u ovom timu Novog Beograda pridružiti Vasiliju Martinoviću, Luki Gladovicu i Viktoru Uroševiću koji su takođe osvajali MVP priznanja na velikim takmičenjima".

Soro naglašava da je Novi Beograd uspeo da u ekipi napravi odličan spoj mladosti i iskustva i ponovio da će ambicije i dalje biti najveće moguće: “Imamo vrhunske uslove za rad, veoma stručan trenerski kadar i zato sam uveren da ni rezultati neće izostati. Pored ranije navedih igrača spomenuo bih i Vučinića, Lukića i Trtovića koji će imati priliku da se uz iskusne Ćuka i Vlahopulosa razvijaju igrački, napreduju i skupljaju dragoceno iskustvo što je od neprocenjivog značaja zbog čega će svakako benefite u vrlo bliskoj budućnosti imati i naša seniorska reprezentacija”, zaključio je Soro.

BONUS VIDEO: 

RTS Vaterpolo Srbija Mađarska Marko Radulović penal