Slušaj vest

Aco Petrović se oglasio na svom tviter nalogu posle utakmice koju je posvetio svom prerano preminulom bratu Draženu. Tokom ceremonije izostavio je da spomene Dejana Bodirgu, ali se potrudio da ispravi grešku. 

U Zagrebu je održana utakmica u čast Dražena Petrovića, bivši treneri i saigrači ispunili su dvoranu. Mnogo slavnih imena našlo se pored terena ili na njemu. Susret je odigran između reprezentacije Hrvatske i tima koji je vodio Željko Obradović, u kojem su se između ostalih našli Vanja Marinković, Boban Marjanović, Džanan Musa i mnogi drugi.

Publika je ovacijama dočekivala svakog slavnog košarkaša, ali se u moru lepih scena provukla i jedna koja je malo pokvarila utisak. Kao što se i očekivalo, Vlade Divacdočekan je uz zvižduke jednog broja navijača, te se Aco Petrović, pobrinuo da se publika smiri. Posle ceremonije, misli su se slegle, a domaćin se porukom na Tviteru setio izostavljenih imena.

"Da mogu vratiti film i uzeti ponovo mikrofon u ruke, dodao bih dve rečenice. Spomenuo Draženove trenere koji više nisu s nama, a bili su važni za Draženovu karijeru:Novosel, Ćosić, Ivković, Skansi, Fič i Dejli. Nastavio je Petović i posebno naglasio Srbina: "I zaboravih među velikanima spomenuti Bodirogu! Ogromna greška".

BONUS VIDEO: 

MONDO Vlade Divac