Slušaj vest

Naša mlada atletićarkaNatalija Grujić doživela je tešku povredu pošto ju je na pečakom prelazu udario nesavesni vozač. Ova 18-godišnjakinaj je tom prilikom povredila obe noge i to ozbiljno. Završila je u gipsu i kolicima, a sada se povodom svega oglasila Mirjana Stojanović.

Ona trenira Nataliju, a ostala je potpuno u šoku posle svega što se desilo našoj mladoj srednjeprugrašici. Ona je otkrila da je Grujićeva pregažena kod atletske dvorane i to uprkos tome što je pravilno prelazila i što je tu prisutan ležeći policajac. 

"Svi me pitaju: 'Šta je sa Natalijom?' Nesavesni vozač na obeleženom pešačkom prelazu kod atletske dvorane nije stao, već juri i gazi nedužnu decu. Čak tamo ima i ležeći policajac, ali njemu se žuri. U jednom trenutku neko vam sruši snove, planove, želje, ciljeve i stavi vas u gips. Oporaviće se Natalija, ali tu svaki dan prođe veliki broj dece i treba sve učiniti da ovo bude poslednji slučaj. Brz oporavak, Nato!", zaključila je Mirjana.

Natalija Grujić je članica Crvene zvezde i rođena je 22. marta 2006. godine. Jednom je bila šampionka Srbije na otvorenom, a dva puta na zatvorenom. Trči na 400, 800 i 1.500 metara

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

RTS/Screen Recorder Angelina Topić i Dragutin Topić plaču