Slušaj vest

Krenula je rekonstrukcija Partizana! Crno-beli imaju ambicije ne samo da sruše Vojvodinu u šampionskoj trci nego i da uskoro igraju Ligu šampiona, a da bi se to desilo mora očigledno tim sa Banjice da sastavi jači tim. Za sada su neka pojačanja poput Nikole Crnoglavca zablistala, a dolaskom Petra Đorđića napravila se gužna na levom beku i krenula je "čistka". 

Prvi koji je napustio klub je mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Nemanja Peštić! On je prošle sezone blistao na početku takmičarske godine, pogotovo u napadu, a onda je postepeno nestao iz ekipe. Ove godine je skoro ostao bez minuta i sada je napustio klub, a potpisao je odmah za ambiciono Vranje. 

"U naš klub je stigao Nemanja Peštić, talentovani igrač rođen 2002. godine, visok 199 centimetara. Pre nego što se pridružio RK Vranje, igrao je u Partizanu i stekao reputaciju jednog od najperspektivnijih igrača u Super ligi. Nemanja se ističe svojim sposobnostima kako u odbrani tako i u napadu, što je jako potrebna komponenta našem timu kako bismo bili konkurentiji. Uprava kluba, zajedno sa trenerom, obećavala je da će pažljivo pratiti situaciju po pitanju mogućih pojačanja i osvežavanja tima u toku sezone, a dolazak Nemanje sada to i potvrđuje", navodi se u saopštenju kluba trenera Đorđa Teodorovića.

Prema navodima srpskih medija nije ovo kraj rekonstrukcije, jer su blizu razlaza sa crno-belima iskusni golman Luka Arsenić i nekadašnji levi bek reprezentacije Nemanja Obradović.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO:

MONDO/Stefan Stojanović Đorđe Ćirković MONDO intervju