konačno

NEĆU BITI SKROMAN, ŽELIM NOKAUT: Nikolić jedva dočekao borbu, posle merenja "kao da je pola posla obavljeno"

Autor Pavle Knežević

Obaveljeno je i merenje, Srbin i Francuz "prošli vagu"

Izvor: BSS

Više puta odlagana borba Marka Nikolića "Vatrogasca" i Francuza Patrika Boe za pojas šampiona meditarana WBC prišla je na korak od održavanja.

Merenje je završeno, obojica boksera su "prošli vagu", odnosno nisu bili teži od 79 kilograma, a Nikolić je poručio da ima "nekoliko scenarija" za Francuza, ali da se nada nokautu.

"Konačno stigosmo i do čina merenja, sad mi je mnogo lakše, jer tokom svih ovih meseci čekanja na meč, dva puta zakazivanja, žestokih priprema, pa otkazivanja usled pandemije virusa korona, nismo stizali do ove stepenice zvane merenje. Zaista mi je laknulo, kao da je pola posla završeno, jer znam da je protivnik tu, stigao je iz Francuske, sutra ćemo se gledati oči u oči u ringu i boriti za ono za šta se spremamo žestoko celu ovu godinu", rekao je Nikolić posle merenja.

Samopouzdanja mu ne fali, kao i uvek.

"Neću biti skroman, reći ću ono što osećam i što rezultati na treninzima govore, a to je da sam spreman 100 odsto. Gledao sam protivnika na snimcima njegovih mečeva, odlučio sam se za nekoliko recepata, voleo bih da epilog bude prvi, a to je moja pobeda nokautom", objašnjava Vatrogasac.

Nikolić do sada ima 25 pobeda, uz 11 nokauta, bez ijednog poraza.

Izvor: BSS

Borba će se održati u hali sportova u Obrenovcu, naravno, bez publike. Održava se u petak, uvodne borbe počinju u 20 sati, a glavnu borbu treba očekivati oko 21.30. Ona će se održati u 10 rundi.

Francuz je po zanimanju policajac. On nije bio mnogo rečit, samo je poručio da je došao iz Francuske u Srbiju po svoj "kolač" i da veruje samo u takav završetak ove priče vatrogasca i policajca u kome policajac kući ide sa novom epoletom kakvu do sada nije imao priliku da zaradi.

Nikolić je WBC pojas Mediterana osvojio je 2019. u Hali sportova na Novom Beogradu kada je tukao Italijana Adrijana Sperandia.

Borbu Nikolića i Boe prenosiće uživo televizija Arena Sport.

U uvodnim mečevima pored naših takmičara Stefana Čolovića, Luke Sumarca i Aleksandra Macakanje, nastupiće i mlada nada srpskog boksa Ersan Gurdijeljac.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo