Šampion!

PRVE REČI DEJANA SAVIĆA - SAD I JA MORAM DA ZAĆUTIM! Opet dokazao da mu nema ravnog pa poručio - VIŠE NIŠTA NIJE BITNO!

Autor Nikola Lalović

Kada Dejan Savić ostane bez reči, onda znate da se desilo nešto veliko!

Izvor: RTS/screenshot

Srbija je uspela da osvoji drugo uzastopno zlato na Olimpijskim igrama kada je muški vaterpol u pitanju. Posle nestvarnog preokreta u polufinalu protiv Španije, naši "delfini" su u finalu savladali Grčku i doneli ogromnu radost Srbiji. 

Naš tim je kontrolisao meč, a posle malih problema u odbrani na startu meča selektor Dejan Savić je jednim tajmautom uspeo da "zategne" naše momke" i odvede ih do još jednog zlata. Čovek koji je i kao igrač i kao trener dominirao sa nacionalnim imom na kraju je bio bez reči! 

"To uopšte više nije bitno, bitna je samo ova pobeda. Nije bitno ni kako smo igrali ni šta smo radili", rekao je odmah posle meča, dok su naši momci slavili!

Na oproštaju naše najtrofejnije generacije on se zahvalio svima koji su bili deo puta ka velikom uspehu, a na kraju nije želeo mnogo da priča. Jer, kako kaže, nekada postoje momenti kada svi zaćute!

"Stvarno jedan divan osećaj i čestitam stručnom štabu, igračima i svima u organizaciji Nemam reči. Ovo su retki trenuci u kojima moram da zaćutim", zaključio je naš trofejni selektor