Besan

HOĆU PRAVU MEDALJU, A NE OVO SR*NJE! Francuz dobio odličje, skinuo ga, pa POBESNEO na kraju Evropskog prvenstva! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Iskusni rukometaš Francuske nije mogao da veruje kada je zapravo dobio medalju.

Izvor: Youtube/Screenshot/SKF6491Delver

EHF se nije proslavio sa organizacijom Evropskog prvenstva za rukometaše, a uspeli su da naprave skandal i na samom kraju takmičenja. 

Posle spektakularnog meča za treće mesto koji je otišao u produžetak i finala koje je završeno sedmercem, usledila je dodela medalja. A kada su Francuzima podeljene medalje za četvrto mesto, svi su bili šokirani.

Veliki broj zvezda iz francuskog tima odmah je skinuo dobijene medalje, a sada se oglasio i Valentin Porte. Sjajni desni bek je u nacionalnom timu od 2013. godine, za sada je osvojio tri medalje sa svetskih prvenstava, a po dve sa EP i Olimpijskih igara. Kada je dobio "drvenu medalju", malo je reći da mu se to nije svidelo.

"Hteo sam da dam sve od sebe još jednom da bi osvojili pravu medalju. Ova je s*anje ", rekla je zvezda Monpeljea. 

Pogledajte trenutak dodele medalje za četvrto mesto Francuzima: 

A ni jedan od najboljih pivota na svetu Ludovik Fabregas ne smatra da je ovo zapravo medalja...

"Jako smo razočarani. Pokušali smo da nađemo rešenja u napadu u produžetku, oni su napravili razliku i onda je bilo teško vratiti se. Želeli smo da osvojimo medalju za one koji je još nemaju. Na kraju odlazimo s gorkim ukusom. Zadnji dani bili su jako teški, na početku smo bili motivisani, a kasnije smo morali da lovimo minus", rekao je Fabregas.