OP!

GOSPOĐA ŠUMAHER SE SKINULA I PRODAJE FOTKE! Osvanula kao od majke rođena, pa odlučila da sve unovči (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Kora Šumaher se bacila na biznis nakon razvoda sa Ralfom.

Izvor: Instagram/pritnscreen/coraschumacher

Kora Šumaher, bivša supruga čuvenog vozača Formule 1 Ralfa Šumahera, prethodnih dana je u centru pažnje nemačkih medija zbog golišavih fotografija koje su osvanule na društvenim mrežama. Kora se posle razvoda od Ralfa, pre osam godina, prvo potpuno skinula za "Plejboj", a sada je nemačka glumica, manekenka i TV voditeljka unovčila svoje fotografije tako što ih skupo prodaje na platformi "OnlyFans"

"Volim svoje telo i zašto ga ne bi pokazivala drugima? Imam 46 godina i još uvek se osećam vrlo ugodno u svojoj koži. Zašto ne bih s javnošću podelila jednu ili dve fotografije u toplesu?", upitala se Kora Šumaher u razgovoru za nemačke medije pošto je otkriveno da ozbiljno zarađuje.

"Ovo je takođe vrlo sek**ualno sugestivno, barem meni, ali ove fotografije nisu cenzurisane! Zašto to funkcioniše kod muškaraca i je li opet tabu samo kod žena?”, pita se TV zvezda čije su nage fotografije videli svi koji su prethodnih dana kupili tabloid "Bild" koji je bez cenzure objavio njene fotografije. Kora se ne ljuti zbog toga nego se nada da će joj to doneti promociju na platformi na kojoj zarađuje novac od toples fotografija.

Cora je bila inače u braku sa Ralfom od 2001. do 2015. godine i imaju sina Davida (21). Uprkos razdvojenosti, odnos Kore i Ralfa danas je i dalje vrlo dobar. Ipak, ne planiraju da se pomire pošto je Kora izjavila da Ralfa sada ima svoj život i zaljubljen je, dok je ista situacija i sa njom.

BONUS VIDEO: